ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αναμνηστική πλακέτα στον πρόεδρο του Ιδρύματος Γκανή

Εικόνα του άρθρου Αναμνηστική πλακέτα στον πρόεδρο του Ιδρύματος Γκανή
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 11/12/2023, 13:11
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αναμνηστική πλακέτα στον πρόεδρο του Ιδρύματος «Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή» Ναπολέοντα Μάργαρη επέδωσε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου.

Παράλληλα του παρέδωσε και ευχαριστήρια επιστολή για την πολυεπίπεδη συνεργασία που υπήρξε.

Όπως είπε ο δήμαρχος πρόκειται για ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς του Ιδρύματος μέσα από σημαντικές εκπαιδευτικές, πολιτιστικές και καλλιτεχνικές δράσεις που έχει πραγματοποιήσει.

«Θεωρώ ότι οφείλαμε αυτή τη διάκριση γιατί το Ίδρυμα κατέχει εξέχουσα θέση στην πνευματική ζωή της πόλης» σημείωσε ο κ. Παπαγεωργίου. Συμπλήρωσε δε πως «η αναγνώριση και η τιμή προς το Ίδρυμα Ιωσήφ και Εσθήρ Γκανή και τον πρόεδρό του συνδέεται άρρηκτα και με τις υπέροχες εκδόσεις όπως βιβλία, μελετήματα, εκθέσεις, ημερολόγια, λευκώματα φωτογραφιών κλπ. που έχουν ως σημείο αναφοράς την πόλη των Ιωαννίνων σε όλη τη διαδρομή της στον χώρο και τον χρόνο».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
μνήμων
Πολλές οι τελετές αυτού του μήνα, με φωτογραφίσεις του απερχόμενου δήμαρχου. Οι επόμενες εκλογές είναι σε 4 χρόνια. Ο θεός ναι μεν δεν ξεχνά, αλλά οι θνητοί δημότες, μετά από 4 χρόνια... ουυυυυυ... Είναι σαν την cache μνήμη του google. Αφού καταχωρηθούν πληροφορίες στη μνήμη του google, μετά πάνε στον πάτο του google, γιατί τις σκεπάζουν οι επόμενες πληροφορίες που θα καταχωρηθούν. Κ.ο.κ. Μόνο με το web archive (archive.org) μπορεί να μεινει κάτι! (Ο κ. Γκόντας τώρα δικαιώνεται!!!!!!)
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back