ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αναιρέσεις σε Πρέβεζα και Γιάννενα: Το πρόγραμμα

Εικόνα του άρθρου Αναιρέσεις σε Πρέβεζα και Γιάννενα: Το πρόγραμμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/08/2023, 21:17
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Στις 24 Αυγούστου, το φεστιβάλ Αναιρέσεις που διοργανώνει το ΝΑΡ και η νΚΑ (οργανώσεις της ΑΝΤΑΡΣΥΑ) θα είναι στην Πρέβεζα, στα δικαστήρια, από τις 19.00.

Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει workshop με θέμα «Η άνοδος της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ε.Ε., η αναγκαία απάντηση της αριστεράς για την αντεπίθεση του εργατικού – λαϊκού κινήματος», καθώς και πολιτική εκδήλωση με τίτλο «Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές, ο ρόλος του τοπικού κράτους».

Θα μιλήσουν ο περιφερειακός σύμβουλος της ΑΡΠΗ Ζώης Γαλατάς και ο Μάριος Κατσιώτης, (δημοτικός σύμβουλος Ανυπότακτης Κίνησης για τα χωριά και την πόλη της Πρέβεζας).

Θα ακολουθήσει λαϊκό-ρεμπέτικο γλέντι με τη πρεβεζάνικη κομπανία «οι SCORPIOI».

Στα Γιάννενα, οι Αναιρέσεις θα γίνουν στις 1-2 Σεπτεμβρίου στο θεατράκι.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Παρασκευή 1/9

Εκδήλωση: «Η άνοδος της ακροδεξιάς σε Ελλάδα και Ε.Ε. Για την αντεπίθεση των κομμουνιστικών ιδεών της κατάργησης κάθε εκμετάλλευσης, καταπίεσης και διάκρισης».

Θα μιλήσουν οι Τάκης Ζώτος, δικηγόρος, μέλος πολιτικής αγωγής στη δίκη της Χ.Α. και Νεκταρία Τόδη, μέλος προσωρινής διοίκησης Σωματείου Μισθωτών Δικηγόρων Κεντρικής Μακεδονίας

Θα ακολουθήσει συναυλία με τους Tempted, K2, HYLAS

Το Σάββατο 2/9 η εκδήλωση έχει τίτλο «Οι πόλεις τους δε μας χωράνε, άλλες πόλεις να φτιάξουμε. Η αναγκαία νεολαιΐστικη ρωγμή στα θεμέλια του τοπικού κράτους».

Θα μιλήσουν ο Ζώης Γαλατάς, ο Βαγγέλης Νάνος, μέλος Δ.Σ. Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας, υποψήφιος με την Αριστερή Παρέμβαση- Αγωνιστικό Μέτωπο στην Ήπειρο και η Φωτεινή Γκούρα, υποψήφια με την Αριστερή Παρέμβαση- Αγωνιστικό Μέτωπο στα Γιάννενα.

Τέλος, η βραδιά θα κλείσει με λαϊκό-ρεμπέτικο γλέντι με τους Ρεμπετόν Αρμέ:

Αναστασία Χρηστάκη - φωνή, κρουστά

Γιάννης Λιαργκόβας - κιθάρα, φωνή

Παντελής Βλάχας - μπουζούκι

Σταύρος Μπαλής - μπαγλαμάς, φωνή

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back