Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αναβάλλεται το Θερινό Πανεπιστήμιο στην Κωνσταντινούπολη

Εικόνα του άρθρου Αναβάλλεται το Θερινό Πανεπιστήμιο στην Κωνσταντινούπολη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/03/2020, 09:54
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η οργανωτική επιτροπή του Διεθνούς Θερινού Πανεπιστημίου «Ελληνική Γλώσσα, Πολιτισμός και ΜΜΕ» του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, ανακοινώνει ότι η κεντρική δράση η οποία προγραμματιζόταν ί στη Μεγάλη του Γένους Σχολή στην Κωνσταντινούπολη από 2-6 Μαΐου, αναβάλλεται. «Το σημαντικότερο διακύβευμα είναι η υγεία και η ασφάλεια των συμμετεχόντων στο πρόγραμμα» αναφέρει η οργανωτική επιτροπή.

Η επιτροπή ανακοινώνει επίσης ότι η ανακοίνωση γίνεται τώρα για να επιστραφούν έγκαιρα τα χρήματα που τυχόν έχουν καταβληθεί για εισιτήρια, αλλά και τα δίδακτρα που κατέθεσαν για την εγγραφή τους στο πρόγραμμα σε λογαριασμό της Επιτροπής Ερευνών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Για την περιφερειακή δράση των αποφοίτων του Δ.Θ.Π. «Το Μικρό Θερινό» η οποία προγραμματίζεται για τις 10-13 Ιουλίου στο Μπούρτζι της Σκιάθου, θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα.

H οργανωτική επιτροπή και η επιστημονική υπεύθυνη του έργου Νικολέττα Τσιτσανούδη – Μαλλίδη ευχαριστούν όσους εγγράφηκαν, εκδήλωσαν ενδιαφέρον, καθώς και τους  και τονίζουν ότι «αμέσως μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, θα ανακοινωθεί νέα διοργάνωση, αντίστοιχα υψηλών ακαδημαϊκών προδιαγραφών και διεθνούς εμβέλειας».

(φωτό αρχείου από την περσινή διοργάνωση)

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back