ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Αμυράς-Ξενοδόχοι Ιωαννίνων: μια συνάντηση σε καλό κλίμα

Εικόνα του άρθρου Αμυράς-Ξενοδόχοι Ιωαννίνων: μια συνάντηση σε καλό κλίμα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 21/04/2023, 19:22
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Ιδιαίτερα δραστήριος τις τελευταίες ημέρες ο υφυπουργός Περιβάλλοντος και βουλευτής Ιωαννίνων (και εκ νέου υποψήφιος) Γιώργος Αμυράς.

Αυτή τη φορά ο κ. Αμυράς συναντήθηκε με τη διοίκηση της Ένωσης Ξενοδόχων Ιωαννίνων, και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο Σπύρο Σουρέλη, τον αντιπρόεδρο Βαγγέλη Γιωτόπουλο και τον ταμία Δημήτρη Πατερούση.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του κ. Αμυρά, η συζήτηση επικεντρώθηκε στην αναβάθμιση των υποδομών, στην ανάγκη επικαιροποίησης του ρυθμιστικού πλαισίου για τις βραχυχρόνιες μισθώσεις, το διασυνοριακό πάρκο Αώου και το δίκτυο μονοπατιών. Για το αυξημένο ενεργειακό κόστος, δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση αν συζητήθηκε. 

«Ο τουρισμός έχει μεγάλα περιθώρια ανάπτυξης, πάντοτε, με σεβασμό στο περιβάλλον. Βρισκόμαστε δίπλα στους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων, ακούμε τα αιτήματά τους και επεξεργαζόμαστε λύσεις» είπε.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Σουρέλης είπε καλά λόγια για την κυβέρνηση. «Η κυβέρνηση τα δύσκολα χρόνια που περάσαμε με την υγειονομική κρίση, στήριξε με καίριες παρεμβάσεις τις επιχειρήσεις του κλάδου, αλλά και τα ξενοδοχεία ανταποκρίθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όσον αφορά την ασφάλεια των πελατών τους» ανέφερε. Μίλησε για μια στενή συνεργασία όλο αυτόν τον καιρό με τον υφυπουργού και υποστήριξε ότι «οφείλουμε όλοι το επόμενο χρονικό διάστημα να χαράξουμε μία μακροχρόνια στρατηγική…».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back