ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άλλη μια χρονιά βραβείων για το Ναυτικό Όμιλο

Εικόνα του άρθρου Άλλη μια χρονιά βραβείων για το Ναυτικό Όμιλο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 26/02/2020, 15:59
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Τους κορυφαίους κωπηλάτες και κωπηλάτισσες της χρονιάς που πέρασε, βράβευσε η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία στο πλαίσιο της καθιερωμένης ετήσιας τελετής που έγινε την περασμένη Κυριακή στο αμφιθέατρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, στην Αθήνα.

Μεταξύ των βραβευθέντων συμπεριλαμβάνονταν και 12 αθλητές και αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων, οι οποίοι ξεχώρισαν με τις επιτυχίες τους μέσα στο 2019: Στέφανος Ντούσκος, Θανάσης Παλαιοπάνος, Λεωνίδας Παλαιοπάνος, Άρης Γραμμενιάτης, Γιώργος Γραμμενιάτης, Κατερίνα Γκόγκου, Θανάσης Μάστακας, Ηλίας Μπλέτσας, Παύλος Φαϊτάς, Γιώργος Κώτσιας, Ιάσονας Εξάρχου και Αριάδνη Μήτση.

Επίσης, τιμήθηκε ο περιφεριάρχης Αλέκος Καχριμάνης «για την πολύτιμη συνεισφορά του στην πραγματοποίηση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νέων στα Γιάννενα» σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση και ο κ. Νίκος Ντέμος, «για την εθελοντική του προσφορά στη διοργάνωση και συγκεκριμένα για την δημιουργία της ιστοσελίδας του Πανευρωπαϊκού και τον συντονισμό της μετακίνησης των αθλητών από τις 30 χώρες που έλαβαν μέρος σ’ αυτό».

Ο ΝΟ Θεσσαλονίκης πήρε τα τρόπαια του πρωταθλητή και πολυνίκη Ελλάδας.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back