Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΛΛΑΔΑ

Αλ. Τσίπρας: Συναντά του πολιτικούς αρχηγούς για το Κυπριακό

Εικόνα του άρθρου Αλ. Τσίπρας: Συναντά του πολιτικούς αρχηγούς για το Κυπριακό
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/01/2017, 20:41
ΕΛΛΑΔΑ

Με θέμα το Κυπριακό εν όψει της πολυμερούς διάσκεψης της Γενεύης, στις 12 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με τους αρχηγούς των κομμάτων.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε το Μέγαρο Μαξίμου τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου ο πρωθυπουργός στις 10 π.μ. θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, στις 12 το μεσημέρι με την επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, στις 14 μ.μ. με τον γενικό γραμματέα του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα, στις 5 μ.μ με τον επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, στις 7.30 μ.μ με τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη και στι 8.30 μ.μ. με τον πρόεδρο των ΑΝΕλ, Πάνο Καμμένο.

Στη διάσκεψη της Γενεύης, θα πάρουν μέρος οι δύο κοινότητες, η Ελλάδα, η Τουρκία και η Βρετανία. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Πρωθυπουργός θα μεταβεί στην Ελβετία πριν από τις 12 του μηνός, για να συναντηθεί σε διμερές επίπεδο με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Παρασκευή ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Αναστασιάδης συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, προκειμένου Λευκωσία και Αθήνα να συντονίσουν τα βήματά τους εν όψει των κρίσιμων συνομιλιών της Γενεύης. 

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back