Συντακτης: κύριος Τύπος
Δημοσιευση: 22-05-2023, 19:23
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 ΕΚΛΟΓΕΣ

«Έχω μάθει στις δύσκολες στιγμές να αναλαμβάνω την ευθύνη και να μην εγκαταλείπω τη μάχη. Είμαι εδώ. Δεν θα εγκαταλείψω ούτε τώρα, στη μέση μάλιστα ενός δύσκολου αγώνα», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μετά τη συνεδρίαση του εκτελεστικού γραφείου του κόμματος.

Ο Αλ. Τσίπρας, τόνισε ότι «τις επόμενες εκλογές έχουμε την ευθύνη πρωτίστως να αποτρέψουμε τη προοπτική ενός παντοδύναμου και ανεξέλεγκτου ηγεμόνα πρωθυπουργού. Αλλά και να προστατέψουμε τη πρωταγωνιστική παρουσία της αριστεράς στη πολιτική ζωή του τόπου. Ως μιας δύναμης ασυμβίβαστη. Που έρχεται από μακριά και θα πάει μακριά».

Παράλληλα κατηγόρησε τις υπόλοιπες «προοδευτικές στις οποίες τείναμε το χέρι της συνεργασίας, καθ’ όλη τη προεκλογική περίοδο είχανε μέτωπο σχεδόν αποκλειστικά ενάντια στον ΣΥΡΙΖΑ», λέγοντας πως «χθες την ώρα μιας ιστορικής εκλογικής νίκης της δεξιάς αυτοί πανηγυρίζανε περισσότερο από τους Νεοδημοκράτες για τη πτώση των ποσοστών του ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς κοιτάζαμε τη χώρα. Εκείνοι το δικό τους χωράφι».

Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε τη σύγκληση της Κεντρικής Επιτροπής την ερχόμενη Τετάρτη, όπου θα γίνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος, αλλά και χάραξη των επόμενων κινήσεων στο δρόμο προς την εκλογική μάχη της 25ης Ιουνίου.


Xromoepilogi2
200 λέξεις απομένουν.
σχετικα αρθρα
Ηρων back dodoni back