ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας…

Εικόνα του άρθρου Αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 20/03/2020, 23:03
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ονομαστική ψηφοφορία για το ταμείο του κοροναϊού ζήτησε από τους συμβούλους του Aλέκου Καχριμάνη ο επικεφαλής της παράταξης «Ορίζοντες Ηπείρου» Σπύρος Ριζόπουλος κατά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου Ηπείρου.

Η συνεδρίαση αυτή έγινε διά περιφοράς, με τον κ. Ριζόπουλο να καταγγέλλει την «πρωτόγνωρη διαδικασία» και τη μη εγκατάσταση συστήματος τηλεδιασκέψεων. «Δεν μπορεί η Ήπειρος και οι ανάγκες της, να κρίνονται από την έλλειψη τεχνογνωσίας σε ζητήματα τεχνολογίας και τη συμπεριφορά μικροπολιτικής, με περιστασιακές ανταποκρίσεις στα θέματα που προκύπτουν» αναφέρεται.

Όσο για το επίμαχο θέμα του ταμείου του κοροναϊού, ο κ. Ριζόπουλος επισημαίνει ότι συμφωνούν όλες οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης. 

«Η αρνητική απάντηση στην ονομαστική ψηφοφορία, σημαίνει άρνηση ανταπόκρισης στις ανάγκες της κοινωνίας. Αναρωτιέμαι. Εάν ρωτούσαμε το 57% που σας ψήφισε, το οποίο επικαλείσθε κάθε φορά ξεδιάντροπα, εάν είναι υπέρ ή κατά της πρότασης της αντιπολίτευσης, πιστεύετε ότι θα ήταν κανείς αρνητικός;» αναφέρει.

Το αίτημα κατατέθηκε στις 4 το απόγευμα. «Μέχρι την ώρα αποστολής του παρόντος δελτίου τύπου (σ.σ. στις 6 το απόγευμα) δεν έχει υπάρξει απάντηση από τη παράταξη ‘Αξιοβίωτη Ανάπτυξη Ηπείρου ούτε και από κάποιο σύμβουλο της» τονίζεται στην ανακοίνωση των «Οριζόντων Ηπείρου».


* Φωτογραφία αρχείου, προ κοροναϊού

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back