Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Αίτημα για μη επιστροφή της… επιστρεπτέας

Εικόνα του άρθρου Αίτημα για μη επιστροφή της… επιστρεπτέας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/04/2022, 17:15
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων συμμετέχει στην απεργία της 6ης Απριλίου και στη συγκέντρωση στην Περιφέρεια Ηπείρου, στις 11 το πρωί της ίδιας μέρας.

Ανάμεσα στα αιτήματα που θέτει είναι η διαγραφή των χρεών της επιστρεπτέας προκαταβολής, τόκων και προστίμων, 30% των υπόλοιπων χρεών, η επιβολή πλαφόν στην τιμή της κιλοβατώρας και του ρεύματος και η κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής και η κατάργηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς λαϊκής κατανάλωσης.

Μεταξύ άλλων τονίζει: «Η κρίση και η πανδημία προηγούμενα δυσκόλεψαν τη δουλειά και τη ζωή μας, δημιούργησαν ασήκωτα χρέη. Σήμερα η ακρίβεια και ο πληθωρισμός επανεμφανίστηκαν και τρίζουν τα δόντια τους» και ότι «ο πόλεμος στην Ουκρανία με την απαράδεκτη εισβολή της Ρωσίας έφερε σκοτωμούς και προσφυγιά στον ουκρανικό λαό, απειλεί με φτώχεια και βάσανα και μας στη χώρα μας».

Όσο για τα μέτρα, τόνισε ότι «είναι σταγόνα στον ωκεανό» και «κανένα από αυτά τα μέτρα δεν αντιμετωπίζει τις αιτίες της ακρίβειας οι οποίες είναι εδώ και θα συνεχίσουν να υπάρχουν».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back