ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

90ο Πανελλήνιο Κωπηλασίας: Στο «τιμόνι» ο ΝΟ Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου 90ο Πανελλήνιο Κωπηλασίας: Στο «τιμόνι» ο ΝΟ Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/05/2024, 17:38
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων θριάμβευσε στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κωπηλασίας που φέτος έχει κλείνει 90 χρόνια ζωής, κερδίζοντας την Α’ φάση που έγινε στον Σχινιά.

Η ομάδα του ΝΟΙ συγκέντρωσε συνολικά σε όλες τις κατηγορίες Ανδρών-Γυναικών , Νέων, Κ23 και Εφήβων-Νεανίδων 16 μετάλλια εκ των οποίων 12 χρυσά 3 ασημένια κι ένα χάλκινο, τα διπλάσια χρυσά από τον δεύτερο στην κατάταξη ΝΟ Θεσσαλονίκης που κατέκτησε 6 χρυσά , 3 ασημένια και 8 χάλκινα , ενώ την 3η θέση κατέλαβε ο Ναυτικός Όμιλος Κοζάνης «Ο Αλιάκμων» με 6 χρυσά και 2 ασημένια. Αναλυτικά τον πίνακα με τα συνολικά μετάλλια όλων των κατηγοριών μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ.

Ο ΝΟ Ιωαννίνων επικράτησε και ξεχωριστά αφού στην κατηγορία Ανδρών-Γυναικών κατέκτησαν 8 χρυσά μετάλλια με τον ΝΟΘ να κερδίζει 2 χρυσά , 2 ασημένια 4 χάλκινα και τον ΝΑΟ Καλαμαριάς 2-2-2 αλλά και στις κατηγορίες Εφήβων-Νεανίδων και Κ23 με 4 χρυσά , 3 ασημένια 1 χάλκινο αφήνοντας δεύτερο τον ΝΟΘ (4-1-4) και τρίτο τον ΝΟ Κοζάνης με 4-1-0. Αναλυτικά όλο τον πίνακα των μεταλλίων στην κατηγορία Ανδρών μπορείτε να τον δείτε ΕΔΩ και αυτόν στις άλλες κατηγορίες Εφήβων και Κ23 ΕΔΩ.

Το ραντεβού για την Β΄φάση και την ολοκλήρωση του 90ου Πανελληνίου πρωταθλήματος είναι στην Καστοριά, το σαββατοκύριακο 20-21 Ιουλίου.


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back