ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Θωμάς Μπέγκας με μήνυμα θετικής ψήφου

Εικόνα του άρθρου Θωμάς Μπέγκας με μήνυμα θετικής ψήφου
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/06/2019, 01:38
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Με μια μικρή γιορτή σε αίθουσα του ξενοδοχείου Du Lac, έκλεισε την προεκλογική αυτή εβδομάδα ο δήμαρχος και εκ νέου υποψήφιος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας.

Ο κ. Μπέγκας, κάνοντας έναν σύντομο χαιρετισμό, εκτίμησε ότι το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής αποτελεί «μια ξεκάθαρη εντολή πρωτιάς και συνεργασίας». Επανέλαβε ότι για την παράταξη «Ενότητα Πολιτών» ήταν και θα είναι προτεραιότητα «η ενίσχυση των δημοκρατικών  θεσμών, η απαλλαγή από τον αυταρχισμό και τις νοοτροπίες που θέλουν το Δημαρχείο κλειστό και απόμακρο».

Για την ερχόμενη Κυριακή, μίλησε για μια ευκαιρία «να ψηφίσουμε τη θετική πρόταση», ενώ αναφέρθηκε και στην… άλλη πλευρά. «Δεν παρακολουθούμε τον ‘κατήφορο’ της… άλλης πλευράς. Δεν απαντάμε στην προσπάθεια εκχυδαϊσμού του προεκλογικού αγώνα. Όποιος λίγες ώρες πριν την κάλπη καταφεύγει στη χυδαιότητα, είναι σίγουρο πως βρίσκεται σε πανικό» τόνισε. Εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη στην κάλπη της Κυριακής, λέγοντας ότι «είμαστε το μόνο ανάχωμα στην επέλαση του φανατισμού και του αυταρχισμού».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back