ΕΚΛΟΓΕΣ

Θωμάς Μπέγκας: Επίσκεψη στο αστυνομικό μέγαρο

Εικόνα του άρθρου Θωμάς Μπέγκας: Επίσκεψη στο αστυνομικό μέγαρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 22/09/2023, 17:57
ΕΚΛΟΓΕΣ - ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Το αστυνομικό μέγαρο των Ιωαννίνων επισκέφθηκε ο επικεφαλής της παράταξης Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα, Θωμάς Μπέγκας, συνοδεία υποψηφίων δημοτικών συμβούλων της παράταξης.

Συζήτησε με τον αστυνομικό διευθυντή Ιωαννίνων Βασίλη Μουσελίμη και στελέχη της αστυνομικής διεύθυνσης.

Συμφώνησαν ότι χρειάζεται «συνεργασία των δύο φορέων με στόχο την ασφάλεια αλλά και την ποιότητα ζωής των πολιτών καθώς και εκείνη του δημοσίου χώρου».

Η παράταξη σημειώνει ακόμα ότι «η παιδεία και οι συμπεριφορές των πολιτών σε σχέση με το σεβασμό του δημοσίου χώρου θα πρέπει να αποτελέσει πρωταρχικό μέλημα στην προσπάθεια να διαμορφώσουμε μια σύγχρονη κουλτούρα διαχείρισής του».

Συναντήθηκε επίσης με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ιωαννίνων και συμφώνησε ότι πρέπει να μεταστεγαστεί το αστυνομικό μέγαρο στον χώρο του στρατοπέδου Βελισσαρίου, όπως προβλέπεται, καθώς και ότι χρειάζονται μετατάξεις και προσλήψεις στο σώμα.

Ο κ. Μπέγκας υποσχέθηκε ότι εφόσον εκλεγεί δήμαρχος, «ο Δήμος Ιωαννιτών θα αποτελέσει μοχλό πίεσης στους αρμόδιους παράγοντες ώστε να έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα και για τα δύο αυτά σημαντικά θέματα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back