Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Θερινό σχολείο στην Πρέβεζα: Crises

Εικόνα του άρθρου Θερινό σχολείο στην Πρέβεζα: Crises
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/04/2022, 12:43
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Το 1ο Summer School με τίτλο «Crises, οικονομικές κρίσεις και ιστορικότητες», διοργανώνουν τον προσεχή Ιούλιο, 7-10 του μήνα, τρία εργαστήρια του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων: Αγοράς Εργασίας, Απασχόλησης και Περιφερειακής Ανάπτυξης/Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής, Μελέτης Νεότερων και Σύγχρονων Κοινωνιών/Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας, Βαλκανικών και Ανατολικών Μουσικών, Ιστορίας και Πολιτισμών/Τμήμα Μουσικών Σπουδών, μαζί με το Εργαστήριο Οικονομικής Ανάλυσης και Πολιτικής/Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (ΕΑΠ).

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε 30 προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, καθώς και σε υποψήφιους διδάκτορες σχετικών επιστημονικών κλάδων.

Η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται στην ιστοσελίδα του Summer School, https://hisec.accfin.uoi.gr/ και θα πρέπει να αποσταλεί στο email hisec@uoi.gr μέχρι τις 2 Μαΐου 2022. Τα αποτελέσματα αξιολόγησης θα ανακοινωθούν στα τέλη Μαΐου 2022 στην ιστοσελίδα του Summer School.

Με την ολοκλήρωση του προγράμματος μαθημάτων θα απονεμηθεί πιστοποιητικό συμμετοχής.

Οι διδάσκοντες είναι μέλη ΔΕΠ των δύο πανεπιστημίων, ενώ θα υπάρχουν και προσκεκλημένα μέλη άλλων Πανεπιστημίων. Κεντρικοί ομιλητές  θα  είναι ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, π. υπουργός Οικονομικών, καθηγητής Τμήματος Οικονομικών Επιστημών ΕΚΠΑ και επίτιμος διδάκτορας  του Πανεπιστημίου   Ιωαννίνων και ο Γεώργιος  Οικονομίδης, καθηγητής και πρόεδρος στο Τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Οικονομικών Σπουδών του ΟΠΑ.

Όλοι οι διδάσκοντες συμμετέχουν εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Τα έξοδα συμμετοχής ορίζονται στα 60 ευρώ για κάθε συμμετέχοντα και καλύπτουν φάκελο παρακολούθησης, μπουφέ (Πέμπτη βράδυ) και δύο δείπνα (Παρασκευή και Σάββατο), εκδρομή με λεωφορείο στις πηγές του ποταμού Αχέροντα, στη Γλυκή Θεσπρωτίας.

Πρόταση διαμονής σε προνομιακή τιμή στο ξενοδοχείο Margarona Royal Hotel ( https://www.amaliahotels.com/el/margarona/hotel/).

Την οργανωτική επιτροπή αποτελούν οι Κώστας Καραμάνης - καθηγητής Τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής -Π.Ι. Ηλίας Σκουλίδας –επίκουρος καθηγητής Τμήματος Μουσικών Σπουδών -Π.Ι., Λάμπρος Φλιτούρης –επίκουρος καθηγητής Τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας -Π.Ι. Χρήστος Γκόγκος – αναπληρωτής καθηγητής Τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών -Π.Ι. Ευάγγελος Κουμανάκος –αναπληρωτής καθηγητής στη Σχολή Κοινωνικών-Ε.Α.Π.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back