Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο: «Πέρασε ένας χρόνος»

Εικόνα του άρθρου Θέατρο: «Πέρασε ένας χρόνος»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 14/06/2021, 17:00
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Οι «γιαξεμπόρε», η ομάδα που πήρε το όνομά της από το τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη στον «Θίασο», επισκέπτονται τα Γιάννενα, ως ένα σύγχρονο μπουλούκι.

«Πέρασε ένας χρόνος», 3 παραστάσεις στο Θυμωμένο Πορτραίτο στις 15 Ιουνίου στις 21.00 και στις 16 Ιουνίου, στις 19.00 και στις 22.00. Διάρκεια παράστασης 90 λεπτά.

Οι θέσεις είναι συγκεκριμένες, 40 για κάθε παράσταση. Δεν υπάρχει εισιτήριο αλλά κουτί ελεύθερης συνεισφοράς.
Για να παραβρεθεί κάποιος θα πρέπει να πάρει από το Πορτραίτο την κάρτα συμμετοχής. Τηλεφωνικές κρατήσεις δε γίνονται

Με φόντο τα μεγάλα ιστορικά γεγονότα του 20ου αιώνα που σημάδεψαν τη χώρα, επτά άνθρωποι μας αφηγούνται τις προσωπικές τους ιστορίες και τα -πιο μικρά- γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή τους. Καθώς οι φαινομενικά αυτόνομες αφηγήσεις μπλέκονται μεταξύ τους, οι ήρωες (αλλά και οι θεατές) έρχονται αντιμέτωποι με το βάρος των προσωπικών επιλογών. «Σκοπός αλλά και πρόκληση για μας ήταν να αναδείξουμε τα στοιχεία εκείνα που μπορεί να μας ενώνουν σε μια κοινή ρίζα πέρα από το χώρο και το χρόνο» αναφέρει η ομάδα.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία, Δραματουργική Σύνθεση: Ναταλία Στυλιανού

Φωτισμοί, Σκηνικά, Κοστούμια, Μουσική: Η ομάδα

Ανιχνεύουν και ερμηνεύουν οι Δήμητρα Δρακοπούλου, Δημήτρης Κακαβούλας, Ιάκωβος Μηνδρινός, Σεμίνα Πανηγυροπούλου, Θαλής Πολίτης, Θεοδόσης Σκαρβέλης, Ναταλία Στυλιανού. Οργάνωση παραγωγής, Λία Κίκερη

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back