Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Θέατρο ή μουσική;

Εικόνα του άρθρου Θέατρο ή μουσική;
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/07/2019, 15:30
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τραγωδία του Ευριπίδη, Μολιέρος ή Βαγγέλης Μπουλουχτσής; Αρχαίο θέατρο Δωδώνης, υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ ή Μουσείο Αργυροτεχνίας; Η σημερινή μέρα, σε επίπεδο εκδηλώσεων, έχει αρκετές και καλές επιλογές (καιρού επιτρέποντος, πάντα).

Στις 21:00, στο αρχαίο θέατρο της Δωδώνης, ανεβαίνει ο «Ίων» του Ευριπίδη από το Θέατρο Άλφα-Ιδέα, στο πλαίσιο του 3ου Φεστιβάλ Αρχαίου Δράματος, σε σκηνοθεσία Ιόλης Ανδρεάδη και με τον Κωνσταντίνο Μπιμπή στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Μαζί του η Δήμητρα Χατούπη και ο μουσικός κρουστών Νίκος Τουλιάτος. Τιμές εισιτηρίων: 14 ευρώ και 10 ευρώ το μειωμένο (άνεργοι, φοιτητές, ΑμεΑ).

Εντός της πόλης, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, στον Φρόντζο, η «5η Εποχή» ανεβάζει τον «Δον Ζουάν» του Μολιέρου, στις 21:30, σε σκηνοθεσία Θέμη Μουμουλίδη και με ηθοποιούς τον Νίκο Κουρή, τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Μάκη Παπαδημητρίου. Τιμή εισιτηρίου: 15 ευρώ.

Και τέλος κάτι διαφορετικό, στον αύλειο χώρο του Μουσείου Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων, στο Ιτς Καλέ, στις 21:00: Ένα μουσικό αφιέρωμα στον Leonard Cohen και τον Tom Waits από τον Βαγγέλη Μπουλουχτσή (ακουστική κιθάρα, μπάσο, φωνητικά), τον Κώστα Κωσταδήμα (κιθάρες, fx) και την Κωνσταντίνα Γοργόλη (φωνητικά, φλάουτο, κρουστά). Είσοδος ελεύθερη.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back