Oikonomou pisoi
ΘΕΑΤΡΟ

Θέατρο ΕΗΜ: Καραϊσκάκης, νυφικό κρεβάτι, Βόσπορος

Εικόνα του άρθρου Θέατρο ΕΗΜ: Καραϊσκάκης, νυφικό κρεβάτι, Βόσπορος
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 06/06/2021, 20:15
ΘΕΑΤΡΟ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τρεις θεατρικές (και μουσικές) παραστάσεις έχουν ήδη προγραμματιστεί για φέτος στον Φρόντζο, στο υπαίθριο θέατρο της ΕΗΜ, με διαθέσιμα εισιτήρια (μόνο ηλεκτρονικά, ελέω covid).

Προγραμματίζονται και άλλες παραστάσεις και συναυλίες στον Φρόντζο, για κάποιες έχουν κλειστεί και ημερομηνίες και θα ανακοινωθούν σύντομα. Επί του παρόντος, οι εξής τρεις παρέχουν τη δυνατότητα ηλεκτρονικού εισιτηρίου, από τώρα:


Κάποτε στο Βόσπορο Υπαίθριο θέατρο ΕΗΜ - Φρόντζου - Γιάννενα, Ιωάννινα

Σάββατο, 3/7 21:15 (εισιτήρια από 15 ευρώ)

Ο Άκης Δήμου έγραψε κατά παραγγελία των Θεατρικών Επιχειρήσεων Τάγαρη ένα έργο για τα γεγονότα του Σεπτεμβρίου του ’55 στην Κωνσταντινούπολη, με το πογκρόμ εναντίον των Ελλήνων. Παίζουν οι Αντώνης Καφετζόπουλος, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, , Θεοφανία Παπαθωμά, Ρένος Ρώτας, Δημήτρης Πιατάς Ευαγγελία Μουμούρη, , Ελένη Καρακάση, Παρθένα ΧοροζίδουΝεφέλη Κουλούρη, Ντίνος Σπυρόπουλος, Χλόη Μάντζαρη. Τραγουδάει ο Γιάννης Διονυσίου και χορεύουν οι Αντιγόνη Χρόνη, Νάνσυ Κατσαρού, Αλέξανδρος Κεϊβανάη, Γιούργκεν Κυριάκης


Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη

Τρίτη 20/7 21:30 (εισιτήρια από 15 ευρώ)

Μια μάζωξη στον Κάτω Κόσμο με κεντρικό πρόσωπο τον απόντα Καραϊσκάκη είναι το θέμα της κωμωδίας «Περιμένοντας τον Καραϊσκάκη» σε κείμενο του Λάκη Λαζόπουλου με τον ίδιο, τη Λένα Ουζουνίδου και τον Σπύρο Γραμμένο. Σκηνοθετεί ο Βαγγέλης Θεοδωρόπουλος.


Το Νυφικό Κρεβάτι

Δευτέρα 23/8 21:15 (εισιτήρια από 12€)

Το έργο του Γιαν ντε Χάρτογκ διασκευάζουν οι Αλέξανδρος Ρήγας – Δημήτρης
Aποστόλου, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα, με πρωταγωνιστές την Πηνελόπη Αναστασοπούλου και τον Ορέστη Τζιόβα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back