Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

86 «πρωτοχρονιάτικα» κιλά

Εικόνα του άρθρου 86 «πρωτοχρονιάτικα» κιλά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 30/12/2016, 14:37
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων σε συνεργασία με αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας, συνέλαβαν χτες το βράδυ τρεις Έλληνες που μετέφεραν με δύο αυτοκίνητα, 86 κιλά χασίς. Πρόκειται για τρεις (δύο άνδρες και μία γυναίκα), ηλικίας 25, 36 και 34 ετών αντίστοιχα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της εισαγωγής στη χώρα, μεταφοράς, κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών καθώς και έκθεσης ανηλίκου. Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή του αεροδρομίου Ιωαννίνων τον 36χρονο και την 34χρονη (οι οποίοι είχαν μαζί και τον 6χρονο γιο τους) να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο και να λειτουργούν ως προπομποί, για την αποφυγή αστυνομικών ελέγχων σε άλλο αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 25χρονος, με το οποίο μετέφερε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, βρέθηκαν στο πορτ – παγκάζ του οχήματος τέσσερις ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν 56 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 85 κιλών και 700 γραμμαρίων.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, στο σήμα στάσης που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο των προπομπών, ο 36χρονος οδηγός δε συμμορφώθηκε και προσπάθησε να ξεφύγει. Στη συνέχεια εγκατέλειψε το όχημα μαζί με τους επιβάτες και επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί, πλην όμως συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς.


ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back