ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θ. Στάικος: «Βρίσκουμε ρυθμό»

Εικόνα του άρθρου Θ. Στάικος: «Βρίσκουμε ρυθμό»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/11/2022, 09:39
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο ΠΑΣ έβαλε τρία αήττητα παιχνίδια στη σειρά και ο Θανάσης Στάικος ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος μετά τη νίκη 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Λογικό, αφενός γιατί η ομάδα ανέβασε απόδοση, ειδικά στα δεύτερα ημίχρονα, αφετέρου γιατί εκτονώθηκε κάπως και η πίεση επάνω του, εξαιτίας της μέχρι στιγμής μέτριας ως κακής πορείας στο πρωτάθλημα.

«Οι αντιδράσεις των ανθρώπων της ομάδας ήταν για μία μεγάλη νίκη, ο τρόπος την κάνει ακόμη μεγαλύτερη, να ανατρέπεις σκορ απέναντι σε άκρως ποιοτική ομάδα είναι σημαντικό, δείξαμε δείγματα και σε προηγούμενο παιχνίδι. Ο ΠΑΣ βρίσκει ρυθμό, μείναμε πίσω στο σκορ, όμως βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα, γυρίσαμε το ματς. Συγχαρητήρια στους παίκτες και στον κόσμο, οι «'Ζωσιμάδες» μας έσπρωξαν σε μεγάλη νίκη» είπε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του.Πρόσθεσε δε ότι «στο τέλος θα αποφύγουμε τις επικίνδυνες θέσεις και θα πλασαριστούμε λίγο πιο ψηλά».

Τέλος, για τη συνάντηση με τον Ηρακλή Μεταξά, του οποίο πέρυσι ήταν βοηθός στον ΠΑΣ, ο κ. Στάικος τόνισε: «Είχα μία υπέροχη συνεργασία με τον κ. Μεταξά, έχουμε εξαιρετική σχέση, είναι τιμή μου να είμαι αντίπαλός του».

Δείτε εδώ τα στιγμιότυπα του αγώνα



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back