Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Θ. Μπέγκας: «Συνεχίζουμε με χαμόγελο»

Εικόνα του άρθρου Θ. Μπέγκας: «Συνεχίζουμε με χαμόγελο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/06/2019, 02:36
ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Λίγη ώρα μετά την οριστικοποίηση του εκλογικού αποτελέσματος, ο απερχόμενος δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας δήλωσε: «Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ό,τι κι αν επέλεξαν να ψηφίσουν. Επειδή είχαμε μεγάλα ποσοστά αποχής, θέλω να απευθυνθώ και σε όσους επέλεξαν να μη συμμετάσχουν στις εκλογές και να πω για άλλη μια φορά ότι η συμμετοχή είναι καθήκον μας. γιατί θωρακίζει τη Δημοκρατία μας. 

Ένας όμορφος και δύσκολος εκλογικός αγώνας έφτασε στο τέλος του. Δώσαμε τον αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια. Οι συμπολίτες μας ανέδειξαν την παράταξή μας πρώτη δύναμη και τη μεγαλύτερη παράταξη μέσα στο νέο δημοτικό συμβούλιο. Σήμερα, μας τίμησε με την ψήφο του το μισό εκλογικό σώμα των συμπολιτών μας και τους ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου. Θα είμαστε παρόντες, όπως ήμασταν πάντα. Συγχαρητήρια στον αποψινό νικητή των εκλογών Μωυσή Ελισάφ. Συνεχίζουμε με χαμόγελο».

Η δήλωση του κ. Μπέγκα έγινε έχοντας στο πλευρό του εκλεγμένους και μη δημοτικούς συμβούλους. Αμέσως μετά, ο κ. Μπέγκας, μαζί με συμβούλους, πήγε στο εκλογικό κέντρο του Μωυσή Ελισάφ για τα συγχαρητήρια.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back