ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Θ. Μπέγκας: «Σαν μια γροθιά…»

Εικόνα του άρθρου Θ. Μπέγκας: «Σαν μια γροθιά…»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/12/2023, 16:12
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ένα μήνυμα «ελπίδας, αισιοδοξίας και προσδοκιών» επιχειρεί να στείλει για τη νέα χρονιά ο νέος δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας.

«Το 2024, επιθυμία και προσδοκία μου είναι όλοι οι φορείς, αλλά και οι ενεργοί πολίτες, να συνεργαστούμε και να διεκδικήσουμε ‘σαν μια γροθιά’ λύσεις για τα μεγάλα θέματα της περιοχής μας. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να πετύχουμε αποτελέσματα» τονίζει στο μήνυμά του.

Θέτει επί τάπητος και το ζήτημα της ευθύνης των πολιτών ενώ προσθέτει ότι η πόρτα του Δημαρχείου από 1η Γενάρη του 2024 θα είναι πάντα ανοιχτή.

Επισημαίνει ακόμη ότι η νέα δημοτική αρχή θα κάνει ό,τι καλύτερο μέσα σε δύσκολες χρονιές, εκτιμά ότι το 2024 «θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα του σχεδιασμού μας» και δεσμεύεται ότι ο ίδιος και οι συνεργάτες του «θα εργαστούμε άοκνα για να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ....... ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΖΕΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ...... ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ........ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ..... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ......
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back