ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Θ. Μανταλόβας: Συζήτηση με τους παραγωγούς

Εικόνα του άρθρου Θ. Μανταλόβας: Συζήτηση με τους παραγωγούς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/05/2023, 19:01
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ Θανάσης Μανταλόβας βρέθηκε στον ΓΑΣ Ιωαννίνων και μίλησε με τη διοίκηση για τα θέματα των παραγωγών, το κόστος και τα διάφορα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

Ειδική αναφορά έγινε στην ενέργεια και γενικά, το πολύ αυξημένο κόστος παραγωγής. Ο κ. Μανταλόβας τόνισε ότι «χρειάζεται ένα σοβαρό και συγκροτημένο σχέδιο διακυβέρνησης που θα δώσει ξανά ελπίδα στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο» και παρέθεσε μερικές προτάσεις του ΠΑΣΟΚ όπως ο μηδενισμός του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο αγροτικό πετρέλαιο, ο έλεγχος του κόστους παραγωγής, ο εκσυγχρονισμός έργων υποδομής (οδοποιία, άρδευση κ.α.), η αλλαγή του κανονισμού ασφάλισης του ΕΛΓΑ, η προστασία της αγροτικής γης από πλειστηριασμούς κ.α.

«Στην κορυφή της πολιτικών μας προτεραιοτήτων βρίσκεται ο Έλληνας παραγωγός, οι άνθρωποι της υπαίθρου, οι γεωργοί, οι κτηνοτρόφοι, οι μελισσοκόμοι, οι δασοκόμοι, οι εργάτες γης. Προτεραιότητά μας είναι η ενίσχυση, η προστασία και βιωσιμότητα του αγροτικού εισοδήματος, η διαμόρφωση μιας ελκυστικής και ζωντανής υπαίθρου, με υψηλή ποιότητα ζωής και πρόσβαση σε όλες τις βασικές υπηρεσίες», τόνισε.

Επίσης, ο κ. Μανταλόβας επισκέφθηκε και την αστυνομία, όπου συνάντηση τη διοίκηση και τους συνδικαλιστές. Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως «το ΠΑΣΟΚ διαχρονικά με τις πολιτικές του συνέβαλε στον εκδημοκρατισμό της Ελληνικής Αστυνομίας, καθιστώντας την από φόβητρο του πολίτη σε υπηρεσία υποστηρικτική προς αυτόν, με γνώμονα την εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας, της ελευθερίας και της δημοκρατίας».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back