Oikonomou pisoi
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Θ. Μανταλόβας: Νέο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στους Αμπελόκηπους

Εικόνα του άρθρου Θ. Μανταλόβας: Νέο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης στους Αμπελόκηπους
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Πατέλης
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/02/2017, 13:30
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα νέο κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για ΑμεΑ, που τόσο έχει ανάγκη η πόλη, προανήγγειλε ο αντιδήμαρχος του δήμου Ιωαννιτών και πρόεδρος της «Μέριμνας», Θανάσης Μανταλόβας, χθες το βράδυ κατά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου Γονέων-Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία «Κυψέλη».

Συγκεκριμένα όπως τόνισε ο κ. Μανταλόβας «τις επόμενες μέρες θα ξεκινήσουμε και θα ολοκληρώσουμε τη δημιουργία ενός κέντρου δημιουργικής απασχόλησης για ΑμεΑ στην περιοχή των Αμπελοκήπων. Σε συνεργασία με την Μητρόπολη, που μας παραχώρησε το κτίριο, τον επόμενο μήνα θα το ανακαινίσουμε, θα το ανασκευάσουμε και μέσα στη χρονιά θα υποδεχτούμε τουλάχιστον 25 παιδιά».

Επίσης ο κ. Μανταλόβας ανακοίνωσε εκ νέου τη δημιουργία, αξιοποιώντας κοινοτικούς και πόρους από το ΕΣΠΑ, μιας νέας ανοικτής δομής στο, εγκαταλελειμμένο σήμερα, παλιό Άσυλο Ανιάτων. 

«Θέλουμε να κάνουμε ένα κόσμημα που θα απευθύνεται στα παιδιά αυτά, και όχι μόνο, που θα αφιερώνουν το χρόνο τους μέσα από δημιουργική απασχόληση, μέσα από δεξιότητες σε προεπαγγελματικά εργαστήρια, τα οποία θα δημιουργήσουμε», τόνισε ο Θανάσης Μανταλόβας.

Την αμέριστη συμπαράσταση του δήμου Ιωαννιτών εξέφρασε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Παπαδιώτης.

Νωρίτερα ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Καραμπίνας μετέφερε τη στήριξη της αιρετής περιφέρειας στα παιδιά και στις οικογένειές τους. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back