ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

Θ. Μανταλόβας: «Είστε η ελπίδα που έχουμε για ένα καλύτερο αύριο»

Εικόνα του άρθρου Θ. Μανταλόβας: «Είστε η ελπίδα που έχουμε για ένα καλύτερο αύριο»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/05/2023, 16:50
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Με νέους και νέες βρέθηκε το περασμένο Σάββατο το βράδυ, ο Θανάσης Μανταλόβας υποψήφιος βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

Ο κ. Μανταλόβας προσπάθησε να διαχωριστεί διακριτά από τη λογική «όλοι ίδιοι είναι», λέγοντας ότι «η στάση αυτή ευνοεί όσους επενδύουν στην ακινησία, την αδράνεια, τη στασιμότητα και την μοιρολατρία, ακριβώς επειδή επιθυμούν να μείνουν άθικτα κατεστημένα, αντιλήψεις και πρακτικές νομής της εξουσίας, λεηλασίας των πόρων του ελληνικού λαού και αδιαφανούς πελατειακής διαχείρισης».

Παρέπεμψε σε «επιτεύγματα ΠΑΣΟΚ» όπως τα χαρακτήρισε, όπως η «Διαύγεια», τα ΚΕΠ και το ΑΣΕΠ.

«Αν σήμερα ζούμε την Ελλάδα της προχειρότητας, της αναποτελεσματικότητας, του βολέματος, της αναξιοκρατίας, της ιδιοτέλειας, του ‘πάμε και όπου βγει’, οφείλουμε με ευθύνη και ωριμότητα, απέναντι σε εσάς, τους νέους ανθρώπους να υπηρετήσουμε την πολιτική με αλήθειες, να φέρουμε στο επίκεντρο του πολιτικού μας ενδιαφέροντος τη νέα γενιά, να δημιουργήσουμε μια κοινωνία με περισσότερες ευκαιρίες, λιγότερες ανισότητες και αποκλεισμούς», πρόσθεσε.

Μίλησε επίσης για τις λιγότερες πιθανότητες των νέων να αποκτήσεων δική τους στέγη και την αίσθηση μιας ολόκληρης γενιάς ότι είναι «εκτός τειχών» και μακριά από την πολιτική.

Πρόσθεσε ότι «η νέα γενιά από το 2009 και μετά είναι σε μια δίνη συνεχών κρίσεων. Η οικονομική κρίση, η πανδημία του κορωνοϊού, η ενεργειακή κρίση, η ακρίβεια έχουν αυξήσει την ανασφάλεια, τον φόβο και την απογοήτευση. Έχουν ψαλιδίσει τις επαγγελματικές και προσωπικές φιλοδοξίες των νέων. Οι περισσότεροι είναι απαισιόδοξοι, έχουν πειστεί πως ό,τι και να κάνουν, θα ζήσουν χειρότερα από τους γονείς τους και τους παππούδες τους».

Τέλος, είπε, απευθυνόμενους στους νέους και τις νέες ότι «είστε η ελπίδα που έχουμε για ένα καλύτερο αύριο, μαζί σας θέλουμε να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον της χώρας μας, μπορείτε να γίνετε η δύναμη της Νέας Αλλαγής που έχει ανάγκη η χώρα».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3