ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

700.000 ευρώ για δρόμους και πεζοδρόμια στον Κατσικά

Εικόνα του άρθρου 700.000 ευρώ για δρόμους και πεζοδρόμια στον Κατσικά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 16/10/2018, 18:34
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Ένα ακόμα έργο που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους υπέγραψε ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας με τον ανάδοχο που προέκυψε από τη διαγωνιστική διαδικασία.

Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Κατασκευή βασικής υποδομής στη Δημοτική Κοινότητα Κατσικά» συνολικού προϋπολογισμού 700.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο έργο περιλαμβάνει τις εξής παρεμβάσεις: Κατασκευή, βελτίωση και συντήρηση οδών καθώς και κατασκευή πεζοδρομίων στις οδούς Δημοκρατίας, Τσακάλωφ, Ελευθερίου Βενιζέλου, Παμβώτιδας, Αθηνάς, Ζαλόγγου, Πύρρου, Ρήγα Φεραίου, Μεγ. Αλεξάνδρου, Φιλίππου, Αφροδίτης, Μιχ. Αγγέλου, Ακαδημίας, Κων/νου Κανάρη και Σουλίου.

«Συνεχίζουμε, όπως είχαμε άλλωστε προαναγγείλει, τη συμβασιοποίηση κι άρα την υλοποίηση νέων έργων σε όλο τον καλλικρατικό Δήμο Ιωαννίνων. Στόχος μας να αναβαθμίσουμε την καθημερινότητα σε πολλές γειτονιές και δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου που για χρόνια ήταν ξεχασμένα» αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο κ. Μπέγκας. Επισημαίνει δε ότι ο προϋπολογισμός των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή την περίοδο και τα οποία χρηματοδοτούνται από ιδίους πόρους, ξεπερνά τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ προαναγγέλλει και τη δημοπράτηση νέων έργων, αποδίδοντας την καθυστέρηση στην υλοποίηση του σχεδιασμού στη γραφειοκρατία. «Έστω κι έτσι όμως καταφέραμε, μέρα με τη μέρα, να ξεδιπλώνουμε το ολοκληρωμένο μας σχέδιο για την ανάπτυξη των βασικών υποδομών της πόλης και του Δήμου μας. Ένα σχέδιο που το είχε ανάγκη ο Δήμος και οι πολίτες του», καταλήγει ο κ. Μπέγκας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back