Oikonomou pisoi
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

3Χ3 μπάσκετ: οι νικητές

Εικόνα του άρθρου 3Χ3 μπάσκετ: οι νικητές
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/08/2018, 13:27
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Ολοκληρώθηκε και φέτος με πολύ κόσμο, ωραία ματς, αλλά και στιγμές που η οργανωτική καταγγέλλει, το «Athlos Zagori High-Alt Hoop 2018» στον Ελαφότοπο.

Συμμετείχαν συνολικά 36 ομάδες και πάνω από 120 παίκτες από το Ζαγόρι, την Ήπειρο και άλλες περιοχές της χώρας ενώ πολλοί ήταν και οι θεατές που προσήλθαν στην εκδήλωση.

Νικήτρια ομάδα της κατηγορίας Ανδρών ήταν η Ελεούσα BC με αρχηγό τον Πάνο Λώλη και μέλη το Δημήτρη Βελτίστα και το Νίκο Κυρατλίδη. Νικήτρια ομάδα της κατηγορίας Εφήβων ήταν η Ελάτη State με αρχηγό τον Ζωγράφο Τσομπανίδη και μέλη το Ραφαήλ Ντότη, το Βασίλη Μπόνια και τον Πέτρο Βακάλη. MVP της κατηγορίας Ανδρών ο Χρήστος Ζησόπουλος και MVP της κατηγορίας Εφήβων ο Ζωγράφος Τσομπανίδης.

«Δυστυχώς από την εκδήλωση δεν έλειψαν και λυπηρά γεγονότα, όπως η συμπλοκή μεταξύ δύο ομάδων στον β’ ημιτελικό. Η διοργανωτική επιτροπή είναι ξεκάθαρη: Το φιλικό πνεύμα του τουρνουά δεν πρόκειται να διακινδυνευθεί. Δεν γίνεται ανεκτή οποιαδήποτε επιθετική συμπεριφορά ή ασέβεια είτε μεταξύ των ομάδων είτε προς τους διοργανωτές και τους διαιτητές. Στις δύο ομάδες επιβλήθηκε η ποινή της αποβολής από το τουρνουά, ενώ στο μέλλον θα ληφθούν μέτρα ώστε παρόμοια γεγονότα να αποφευχθούν πολύ νωρίτερα. Η διοργάνωση αυτή δε θα αμαυρωθεί από μεμονωμένα τέτοια γεγονότα» αναφέρουν οι διοργανωτές, δίνοντας ραντεβού για του χρόνου.



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back