ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ξεκίνησαν τα βάσανα…

Εικόνα του άρθρου Ξεκίνησαν τα βάσανα…
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/11/2018, 17:36
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Μια νέα περίοδος προετοιμασίας έχει ξεκινήσει ήδη στην κωπηλασία. Το περασμένο σαββατοκύριακο έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία τα πρώτα εργομετρικά τεστ αξιολόγησης δεκάδων αθλητών όλων των κατηγοριών.

Οι δοκιμασίες έγιναν στις εγκαταστάσεις του Ομίλου υπό την επίβλεψη του προπονητή Ανάπτυξης της ΕΚΟΦΝΣ Αποστόλη Γκουντούλα και με τη συνεργασία της τεχνικής ομάδας του Ν.Ο.Ι.

Οι επιδόσεις των αθλητών του Ν.Ο.Ι. τόσο στις κατηγορίες Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων – Νεανίδων όσο και στις μικρότερες, δηλαδή Παίδων – Κορασίδων ήταν εξαιρετικές, έμπρακτη απόδειξη της συστηματικής δουλειάς που γίνεται από τους προπονητές του Ομίλου.

Σε δηλώσεις του ο Απ. Γκουντούλας όσον αφορά τις μεγαλύτερες ηλικιακά κατηγορίες τόνισε πως «οι αθλητές οι οποίοι έχουν λάβει μέρος σε κοινόβια της Εθνικής είναι στο επίπεδο που πρέπει να βρίσκονται, ενώ κωπηλάτες που αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού όπως ο Θανάσης Παλαιοπάνος δείχνουν ότι πλέον τα ξεπερνούν».



ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back