Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Ξεκινάει το αναπτυξιακό συνέδριο

Εικόνα του άρθρου Ξεκινάει το αναπτυξιακό συνέδριο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 23/10/2017, 15:55
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Αρκετοί από τους υπουργούς βρίσκονται ήδη στα Γιάννενα (όσοι και όσες ήρθαν με την πρωινή πτήση καθυστερημένα, λόγω ανέμων) για το αναπτυξιακό συνέδριο που επίσημα, ξεκινάει στις 2 το μεσημέρι. Ήδη όμως, έχουν «εγκατασταθεί» τα μέτρα ασφαλείας, τα οποία είναι δρακόντεια, εντός και εκτός Du Lac, με αρκετή αστυνομία, αλλά και ανιχνευτές μετάλλων στην είσοδο της αίθουσας που θα γίνει το συνέδριο.

Ήδη, από το πρωί της Δευτέρας βρίσκεται αρκετός κόσμος στο Du Lac, καθώς σε εξέλιξη είναι η ημερίδα για την επιλογή προϊσταμένων, με την υπουργό Όλγα Γεροβασίλη, η οποία θα κάνει και την έναρξη του συνεδρίου το μεσημέρι. Στα Γιάννενα είναι ήδη ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Σταθάκης, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ενώ καταγράφονται ήδη και κάποιες απουσίες, όπως αυτή της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου, η οποία θα παραμείνει στην Αθήνα λόγω της επανέναρξης των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές.

Επίσης, το πρωί έκανε περιοδεία στη ΒΙΠΕ ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας Αλέξης Χαρίτσης. O υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου, το μεσημέρι εγκαινίασε το γραφείο δανειοληπτών στον Δήμο Ιωαννιτών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back