Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΗΠΕΙΡΟΣ

21χρονος ταξίδευε με πλαστά έγγραφα

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/12/2016, 17:26
ΗΠΕΙΡΟΣ

Συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 21χρονος υπήκοος Σρι Λάνκα, για πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 21χρονο, διότι κατά τον αστυνομικό έλεγχο, κατείχε και επέδειξε σε αυτούς, διαβατήριο γερμανικών αρχών, το οποίο είχε εκδοθεί για άλλο πρόσωπο.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 21χρονος είχε προμηθευθεί το παραπάνω έγγραφο από περιοχή της Αττικής, έναντι του χρηματικού ποσού των 100 ευρώ.

Το πλαστό διαβατήριο κατασχέθηκε. Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας.



Συνελήφθησαν για διάρρηξη καταστήματος στην Άρτα

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα στην Άρτα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας, δύο Έλληνες, ηλικίας 46 και 19 ετών, κατηγορούμενοι για διάρρηξη καταστήματος.

Ειδικότερα, οι δύο δράστες συνελήφθησαν, διότι εμπλέκονται σε διάρρηξη – κλοπή από κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στην Άρτα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back