ΓΙΑΝΝΕΝΑ

246 κιλά χασίς και… κάτι ψιλά

Εικόνα του άρθρου 246 κιλά χασίς και… κάτι ψιλά
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/08/2018, 16:41
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Σε δύο περιπτώσεις χτες, 17 Αυγούστου, η αστυνομία συνέλαβε δύο άτομα και αναζητάει και άλλα, για διακίνηση ναρκωτικών. Η σημαντικότερη εξ αυτών έγινε στη Νέα Σελεύκεια, όπου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηγουμενίτσας εντόπισαν κλεμμένο αυτοκίνητο. Το όχημα ήταν φορτωμένο με 42 δέματα χασίς συνολικού βάρους 144 κιλών. Το αυτοκίνητο είχε κλαπεί από τη Θεσσαλονίκη, κάπου στις δυτικές συνοικίες, στις 13 Ιουλίου. Η αστυνομία αναζητάει τα άτομα που σχετίζονται με την υπόθεση.

Στην Άρτα, πάνω από 102 κιλά ακατέργαστης κάνναβης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στην περιοχή του Κομποτίου Άρτας μέσα σε αυτοκίνητο που οδηγούσε μια ημεδαπή γυναίκα. Σήμερα το πρωί οι αστυνομικοί εντόπισαν τη γυναίκα να κινείται με το αυτοκίνητο που ανήκει σε έναν άνδρα, να κινείται στην περιοχή. Μετά από έλεγχο, βρέθηκαν στο αυτοκίνητο 100 συσκευασίες συνολικού βάρους 102 κιλών και 593 γραμμαρίων.

Σε λιγότερης σημασίας περιστατικό, συνελήφθησαν στα Γιάννενα δύο άνδρες, πατέρας και γιος, για εισαγωγή  και κατοχή ναρκωτικών ουσιών. Για την ακρίβεια, συνελήφθησαν όταν παρέλαβαν δέμα από το εξωτερικό, το οποίο περιείχε 37 γρ. «σοκολάτα» (κατεργασμένο χασίς). Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back