Oikonomou pisoi Solarhub πίσω

124 κιλά χασίς και ένας δραπέτης

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/01/2018, 14:24

Συνελήφθησαν χτες από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας και του Β’ Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Φιλιατών, τρεις  Αλβανοί, ηλικίας 44, 46 και 44 ετών, οι οποίοι εμπλέκονται στη μεταφορά με αυτοκίνητο, ποσότητας κάνναβης περίπου 124 κιλών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία. Στην ίδια δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας 37χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη σε περιοχή της Αττικής από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ηλιούπολης.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι αστυνομικοί εντόπισαν χτες τα ξημερώματα, ένα ύποπτο αυτοκίνητο στην παλιά εθνική οδό Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, με κατεύθυνση την Ηγουμενίτσα, και επιχείρησαν να το ελέγξουν.

Οι επιβάτες του οχήματος δεν συμμορφώθηκαν, αναπτύσσοντας ταχύτητα και πετώντας ταυτόχρονα στο οδόστρωμα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη. Στη συνέχεια εγκατέλειψαν το όχημα στο Πολύδροσο Θεσπρωτίας και τράπηκαν πεζή σε φυγή.

Οι τρεις δράστες εντοπίστηκαν τελικά σε δασική περιοχή στο Πολύδροσο και στη Νεράιδα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, το αυτοκίνητο ανήκει σε εταιρία ενοικιάσεων οχημάτων και το είχε ενοικιάσει ο 37χρονος Έλληνας. Επιπλέον ο ένας από τους τρεις Αλβανούς ήταν δραπέτης. Είχε παραβιάσει τακτική άδεια που του είχε δοθεί πέρσι τον Φεβρουάριο από το κατάστημα κράτησης Τρικάλων, όπου εξέτιε ποινή κάθειρξης για ναρκωτικά.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back