ΓΙΑΝΝΕΝΑ

12 καθηγητές του 7ου ΓΕΛ Ιωαννίνων: «Δεν υπήρξε ένταση με τον διευθυντή»

Εικόνα του άρθρου 12 καθηγητές του 7ου ΓΕΛ Ιωαννίνων: «Δεν υπήρξε ένταση με τον διευθυντή»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 12/02/2024, 15:38
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Δώδεκα καθηγητές και καθηγήτριες του 7ου ΓΕΛ Ιωαννίνων, με κείμενο που υπογράφουν, δηλώνουν ότι η καταγγελία στην οποία προέβη η ΑΣΥ (παράταξη στην ΕΛΜΕ Ιωαννίνων).

Η καταγγελία είναι εδώ.

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου αναφέρουν ότι συνέβη το εξής, σχετικά με το περιστατικό:

«Ορισμένοι από τους συναδέλφους, από τους παρόντες στη συνεδρίαση, θεώρησαν ηθικό χρέος να υποστηρίξουν την επιλογή του συναδέλφου εκπαιδευτικού να μη δεχθεί να αξιολογηθεί, επειδή διαφωνούσε με τη συγκεκριμένη διαδικασία αξιολόγησης. Γι αυτό τον λόγο έκαναν τρίωρη στάση εργασίας, όπως και ο ίδιος ο συνάδελφος εκπαιδευτικός, ακολουθώντας την πρόταση της ΟΛΜΕ».

Δηλώνουν, ως παρόντες και παρούσες στη συγκεκριμένη συνεδρίαση της 9ης Φεβρουαρίου ότι «δεν υπήρξε καμία απολύτως ένταση μεταξύ του αξιολογούμενου συναδέλφου και του διευθυντή και καμία πίεση από την πλευρά του διευθυντή του σχολείου προς τον συγκεκριμένο συνάδελφο».

Επ αυτού, αναφέρουν και «δήλωση του ίδιου του αξιολογούμενου εκπαιδευτικού».

Ως εκ τούτων, θεωρούν «παραπλανητικό και άνευ ουσίας την επίθεση εναντίον του διευθυντή του σχολείου μας, όπως επίσης και την εργαλειοποίηση της συμπαράστασης στον συνάδελφό μας».

Τέλος, σημειώνουν ότι υποστηρίζουν την ελεύθερη βούληση του «καθενός από εμάς να τάσσεται υπέρ ή κατά της συγκεκριμένης διαδικασίας ατομικής αξιολόγησης των εκπαιδευτικών με κάθε νόμιμο τρόπο».

 Τα ονόματα των υπογεγραμμένων είναι στη διάθεση του Τύπου Ιωαννίνων

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back