Λυκ πίσω
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΑΣΥ Εκπαιδευτικών: Καταγγέλλει τον διευθυντή του 7ου ΓΕΛ Ιωαννίνων

Εικόνα του άρθρου ΑΣΥ Εκπαιδευτικών: Καταγγέλλει τον διευθυντή του 7ου ΓΕΛ Ιωαννίνων
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/02/2024, 15:36
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών καταγγέλλει τον διευθυντή του 7ου ΓΕΛ Ιωαννίνων, καθώς όπως τονίζει, «παρά την παρέμβαση και 3 εκλεγμένων συνδικαλιστών επέμεινε στην αντισυναδελφική στάση και δήλωσε ότι θα προχωρήσει την διαδικασία ατομικής αξιολόγησης».

Η παράταξη τον καλεί να «μελετήσει την διαδικασία καθώς πρώτο βήμα πριν την αξιολόγηση στην τάξη είναι η ανάρτηση των προσόντων στην πλατφόρμα από τον αξιολογούμενο».

Οι εκπαιδευτικοί του σχολείου έκαναν στάση εργασίας την περασμένη Παρασκευή 8-11 το πρωί, για να μην προχωρήσει η διαδικασία.

«Καλούμε τους συναδέλφους διευθυντές των σχολείων να μην προχωρήσουν σε καμία διαδικασία, να συνταχθούν στις συλλογικές αποφάσεις του κλάδου, να συνταχθούν με την συντριπτική πλειοψηφία του κλάδου που κουρελιάζει τις αντιδραστικές αλλαγές, να δηλώσουν και οι ίδιοι την απεργία-αποχή» αναφέρει η παράταξη.

Καλεί επίσης την πλειοψηφία του ΔΣ της ΕΛΜΕ «να υπερασπιστεί μαχητικά τις ομόφωνες συλλογικές αποφάσεις του κλάδου, να καταγγείλει αντίστοιχα όλες τις περιπτώσεις αντισυναδελφικής στάσης διευθυντών».


ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3