ΓΙΑΝΝΕΝΑ

1+10 χώρια ο Μητσοτάκης

Εικόνα του άρθρου 1+10 χώρια ο Μητσοτάκης
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/09/2019, 14:30
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Με τους νέους 10 (χωρικούς και θεματικούς) αντιπεριφερειάρχες να παρατίθενται στα δεξιά του και στα αριστερά του, ξεκίνησε τη μέρα του και τη νέα του θητεία ο περιφερειάρχης Ηπείρου Αλέκος Καχριμάνης. Πριν από λίγη ώρα, έγινε η επίσημη ανάληψη των καθηκόντων από τους νέους αντιπεριφερειάρχες. «Έχουμε βάλει ψηλά τον πήχη. Να πάρει η Ήπειρος τη θέση που πρέπει σε Ελλάδα και Ευρώπη» είπε ο περιφερειάρχης.

 «Από την «τελετή» αυτή δεν έλειπε… ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο κ. Καχριμάνης αναφέρθηκε στη χτεσινή σύσκεψη των περιφερειαρχών με τον πρωθυπουργό. Μίλησε για τους τριψήφιους αριθμούς επικοινωνίας που θα δοθούν στους περιφερειάρχες για την άμεση επικοινωνία μεταξύ τους αλλά και με τους υπουργούς και τους γενικούς γραμματείς, για τον πιο δυναμικό ρόλο που θα έχουν οι Περιφέρειες στην εποπτεία των φορέων διαχείρισης πρσοτατευόμενων περιοχών αλλά και για συρρίκνωση των αρμοδιοτήτων των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων. Όπως είπε, «οι Αποκεντρωμένες Διοικήσεις θα κρατήσουν μόνο τις ελεγκτικές υπηρεσίες». Επιπλέον, έκανε γνωστό ότι έθεσε στον πρωθυπουργό και το ζήτημα «της δυσλειτουργίας των σταθμών μεταφόρτωσης των απορριμμάτων» της αδυναμίας του ΔΕΔΔΗΕ να επεκτείνει το δίκτυο ηλεκτροδότησης ελλείψει στύλων.

Οι τέσσερις νέοι χωρικοί αντιπεριφερειάρχες είναι: Κώστας Σιαράβας (Ιωαννίνων), Θωμάς Πιτούλης (Θεσπρωτίας), Στράτος Ιωάννου (Πρέβεζας) και Βασίλης Ψαθάς (Άρτας). Οι έξι θεματικοί αντιπεριφερειάρχες είναι: Αγνή Νάκου-Δασούλα, Οδυσσέας Πότσης, Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση, Βασίλης Γοργόλης, Κωνσταντίνος Πατήλας, Χρήστος Γούσης.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back