ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Yποβολή δηλώσεων στο μηχανισμό «Συν-εργασία»

Εικόνα του άρθρου Yποβολή δηλώσεων στο μηχανισμό «Συν-εργασία»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 02/11/2021, 21:25
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τη δυνατότητα να υποβάλουν δηλώσεις στο Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» για ένταξη στο Μηχανισμό «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» θα έχουν επιχειρήσεις-εργοδότες για τους μήνες Νοέμβριο 2021 (Α’ φάση) και Οκτώβριο 2021 (Α’ φάση & Β’ φάση). Επιπλέον, το Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» θα είναι διαθέσιμο για την υποβολή δηλώσεων αναστολών συμβάσεων εργασίας εργαζομένων από επιχειρήσεις σε περιοχές της Εύβοιας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές, καθώς και για την υποβολή συνοδευτικών δικαιολογητικών από τους δικαιούχους οικονομικής ενίσχυσης σινεμά-διανομείς κινηματογραφικών ταινιών.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων:

«Για τον μήνα Νοέμβριο 2021–Α΄ φάση ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Στις επιχειρήσεις-εργοδότες που επιθυμούν να ενταχθούν στον Μηχανισμό για τον Νοέμβριο, δίνεται η δυνατότητα υποβολής δηλώσεων "ΑΙΤΗΣΗ/ ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ" (Α’ ΦΑΣΗ)" και "ΑΙΤΗΣΗ/ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ" (Α’ ΦΑΣΗ)- ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ", εφόσον γνωστοποιηθεί εκ των προτέρων κάθε αλλαγή ή τροποποίηση της οργάνωσης του χρόνου εργασίας, μέσω του εντύπου Ε4: Πίνακας Προσωπικού–Συμπληρωματικός Ωραρίου των εργαζομένων που εντάσσονται στον ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ, από 3/11/2021 έως 30/11/2021.

Επίσης, είναι δυνατή η διαδικασία των ορθών επαναλήψεων των αιτήσεων/δηλώσεων ένταξης στον Μηχανισμό-Α’ ΦΑΣΗ καθ’ όλη τη διάρκεια της ανωτέρω προθεσμίας.

Για τον μήνα Οκτώβριο 2021–Α’ Φάση ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Παρατείνεται η προθεσμία υποβολής δηλώσεων "ΑΙΤΗΣΗ/ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ" (Α’ ΦΑΣΗ)" και "ΑΙΤΗΣΗ/ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ" (Α΄ ΦΑΣΗ)-ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ" για την Α’ ΦΑΣΗ μηνός Οκτωβρίου 2021 έως και 3/11/2021.

Για τον μήνα Οκτώβριο 2021–Β’ Φάση ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ

Δίνεται η δυνατότητα υποβολής των δηλώσεων "ΑΙΤΗΣΗ/ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΤΑΞΗΣ ΣΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ "ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ" (Β’ ΦΑΣΗ)" από 4/11/2021 έως 12/11/2021.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back