ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Χωρίς άγχος, αλλά με… όρεξη

Εικόνα του άρθρου Χωρίς άγχος, αλλά με… όρεξη
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/01/2019, 23:22
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC πηγαίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019 στο Νέο Ρύσιο, όπου στις 13.00 θα αντιμετωπίσει σε ένα μεγάλο ντέρμπι την τοπική Αναγέννηση, με την οποία έχει το ίδιο ρεκόρ νικών (7-2).

Η ομάδα θα ταξιδέψει το Σάββατο και θα διανυκτερεύσει στη Θεσσαλονίκη και την επόμενη μέρα θα παίξει στις 13.00 στο Νέο Ρύσιο.

Ο κόουτς Γιώργος Σιαμέτης είπε ότι ο ΠΑΣ πηγαίνει ως αουτσάιντερ στον αγώνα, καθώς και ότι «δεν μα αγχώνει τίποτα, ούτε μια σπουδαία νίκη, ούτε μια ενδεχομένως κακή ήττα. Αυτό συμβαίνει γιατί είμαστε ομάδα που βλέπει κάθε ματς σαν τελικό, είτε παίζει με τον πρώτο, είτε με τον τελευταίο».  

Η εβδομάδα ήταν δύσκολη στον ΠΑΣ, με τραυματισμούς και ασθένειες, αλλά όπως τόνισε ο προπονητής της ομάδας, «έχουμε αποδείξει ότι όταν δίνουμε ό,τι περισσότερο έχουμε, ψυχικά και σωματικά, δημιουργούμε πολύ δύσκολες συνθήκες στον αντίπαλο».

Επίσης, πρόσθεσε ότι… τρώγοντας έρχεται η όρεξη: « Αν κερδίσουμε την Κυριακή, ενδεχομένως να βάλουμε κάτι περισσότερο στο μυαλό μας. Αν δεν κερδίσουμε, δεν θα αλλάξει κάτι από αυτό που έχουμε πει από την αρχή της χρονιάς: Θα παίζουμε καλό μπάσκετ, τα νέα παιδιά θα αποκτούν εμπειρίες και θα μιλούν όλοι με τα καλύτερα λόγια για τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Ο ΠΑΣ WBC θα παίρνει κάθε φορά στην αποστολή μια παίκτρια που θα επιλέγει ο προπονητής από τα τμήματα υποδομής. « Αυτό πιστεύουμε ότι βάζει τα παιδιά στη διαδικασία να μαθαίνουν πώς είναι μια επαγγελματική αποστολή και να αποκτούν ευθύνες» είπε ο κ. Σιαμέτης.

Τέλος, η Πανωραία Ντάλα, είπε μεταξύ άλλων ότι «η ψυχολογία της ομάδας είναι σίγουρα ανεβασμένη μετά από τόσο μεγάλη νίκη στον Άρη. Αλλά θα παραμείνουμε προσγειωμένες και θα χαρούμε πολύ αν έρθει η νίκη, γιατί είναι μια ανταμοιβή των κόπων μας».




ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3