πλαισιο πισω tc1
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Χριστούγεννα στο Μουσείο Αργυροτεχνίας

Εικόνα του άρθρου Χριστούγεννα στο Μουσείο Αργυροτεχνίας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/11/2022, 19:05
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Χριστουγεννιάτικες δράσεις ετοιμάζει το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) στο Μουσείο Αργυροτεχνίας Ιωαννίνων.

Αναλυτικά:

-Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου (ώρες 10:00 και 14:00) θα γίνει δημιουργικό χριστουγεννιάτικο εργαστήρι για ενήλικες. Οι συμμετέχοντες, υπό την καθοδήγηση του εικαστικού Χρήστου Κόλλια, θα κατασκευάσουν μοναδικά χειροποίητα χριστουγεννιάτικα δεντράκια από σύρμα και χάντρες μέσα σε γυάλινους θόλους.

-Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου (ώρα 12:00) θα ανέβει η μουσικοαφηγηματική παράσταση «Το δέντρο του κόσμου και άλλες χριστουγεννιάτικες ιστορίες», για οικογένειες με παιδιά, ηλικίας 6 έως 13 ετών. Τι συμβαίνει την Άγια Νύχτα των Χριστουγέννων γύρω από το στολισμένο δέντρο; Το μαγικό δέντρο είναι φορτωμένο με ιστορίες από όλο τον κόσμο. Αφήγηση: Ναντίνα Κυριαζή. Μουσική συνοδεία: Θάνος Σταυρίδης

-Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου (ώρα 18:00) κουιντέτο πνευστών και εγχόρδων θα παρουσιάσει κλασικές και τζαζ χριστουγεννιάτικες συνθέσεις.

-Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου (ώρα 12:00) θα γίνει η παράσταση αφήγησης «Τα Χριστούγεννα του ΠΛΑΤΣ» από την ομάδα αφήγησης «Παραμυθοκαμώματα». Η παράσταση απευθύνεται σε οικογένειες με παιδιά, ηλικίας 3 έως 5 ετών, και περιλαμβάνει εύθυμες ιστορίες ζώων, προσαρμοσμένες στις ανάγκες της προσχολικής ηλικίας όπου πρωταγωνιστούν η μουσική, το τραγούδι, η κίνηση, οι εναλλαγές φωνών και ρόλων. Αφήγηση: Βιργινία Κοκκίνου και Ειρήνη Νικολακοπούλου. Πρωτότυπη Μουσική: Ειρήνη Νικολακοπούλου.

Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν. Απαραίτητη η κράτηση θέσης.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο Μουσείο, στο τηλέφωνο 26510 64065 (καθημερινά εκτός Τρίτης, 10:00-17:00)

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
δεη πισω Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3