ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Χειρονομία ΑΚ: Για την παρέμβαση στο γραφείο της Μαρίας Κεφάλα

Εικόνα του άρθρου Χειρονομία ΑΚ: Για την παρέμβαση στο γραφείο της Μαρίας Κεφάλα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 05/03/2024, 20:06
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Η Χειρονομία Αντιεξουσιαστική Κίνηση, με ανακοίνωση και βίντεο (μπορείτε να το δείτε εδώ μαζί με ολόκληρη την ανακοίνωση), εξηγεί γιατί έκανε παρέμβαση στο γραφείο της Μαρίας Κεφάλα, υφυπουργού Οικογένειας στις 28 Φεβρουαρίου και αναφέρει ότι έγιναν τα εξής: ανάρτηση πανό, κόκκινο χρώμα στην πινακίδα του γραφείου και τρικάκια, «χωρίς τον παραμικρό τραυματισμό ή τρομοκράτηση σε βάρος των εργαζομένων» με αφορμή τον ένα χρόνο από την τραγωδία στα Τέμπη.

Η Χειρονομία επιστρέφει τις κατηγορίες στην κα Κεφάλα, όπως τις διατύπωσε σε ανακοίνωσή της, λέγοντας ότι «από ό,τι φαίνεται, για την υφυπουργό, τα 57 θύματα της κρατικής δολοφονίας και οι προκλητικές προσπάθειες συγκάλυψης από την κυβέρνηση και τα πληρωμένα (με τα χρήματα του λαού) ΜΜΕ δεν αποτελούν αρκετή αιτία για την παρέμβαση αυτή».

Σχετικά με τον χαρακτηρισμό περί «φασισμού», η Χειρονομία τον περιγράφει ως ανιστόρητο και διερωτάται αν η κα Κεφάλα. «άραγε, τόσο εύκολα μπερδεύει τους ιδρυτές και πρωτεργάτες της παράταξής της με τους ανθρώπους που μάχονται για δικαιοσύνη και αξιοπρέπεια; Αντισημίτες, χουντικοί, πολιτικά έμβρυα του δικτάτορα Παπαδόπουλου και του Καρατζαφέρη (Άδωνις, Πλεύρης, Βορίδης κλπ) υπάρχουν πολλά στο κόμμα της».

Διευκρινίζει επίσης ότι δεν πρόκειται για «επιδρομή αγνώστων», αλλά ότι «εμείς ποτέ δεν κρυφτήκαμε, από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι είμαστε από τη Χειρονομία Αντιεξουσιαστική Κίνηση. 20 χρόνια είμαστε στην πόλη, αυτήν θα φοβηθούμε;».



ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back