Λυκ πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

«Χατζηκώστα»: Μία από τα ίδια για τους συνοδούς

Εικόνα του άρθρου «Χατζηκώστα»: Μία από τα ίδια για τους συνοδούς
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/10/2022, 12:39
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα μέτρα εισόδου για τους συνοδούς συνεχίζουν να ισχύουν στο Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» Ιωαννίνων μέχρι 31 Οκτωβρίου τουλάχιστον.

Όπως αναφέρεται σε νέα ανακοίνωση, σε εξαιρετικές περιπτώσεις και για βαρέως πάσχοντα ασθενή, θα γίνεται συνεννόηση με τον διευθυντή του εκάστοτε Ιατρικού Τμήματος που νοσηλεύεται για να επιτραπεί η παρουσία ενός συνοδού ως εξής:

Οι εμβολιασμένοι συνοδοί:

-Από Δευτέρα έως Παρασκευή κρίνεται υποχρεωτική η καθημερινή διενέργεια rapid test από τους συνοδούς των ασθενών, το οποίο θα επιδεικνύεται κατά την είσοδο (rapid test ημερήσιας ισχύος εισόδου στο Νοσοκομείο)

-Το σαββατοκύριακο, θα ισχύει rapid test (48 ωρών) για τους συνοδούς των ασθενών, το οποίο θα επιδεικνύεται κατά την είσοδο.

Οι ανεμβολίαστοι συνοδοί:

-υποχρεούνται πριν την έλευσή τους στο Νοσοκομείο, να προσκομίζουν αρνητικό μοριακό έλεγχο (pcr) (ισχύος 48 ωρών)  

Η διοίκηση του νοσοκομείου υπενθυμίζει ότι παρέχεται η δυνατότητα δωρεάν διενέργειας rapid test στον προαύλειο χώρο του Νοσοκομείου, Δευτέρα έως Παρασκευή, 8:00-13:30 από τις μονάδες ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ.

Στους συνοδούς ασθενών, δίνεται κάρτα η οποία θα επιδεικνύεται στο νοσηλευτικό προσωπικό του Ιατρικού Τμήματος και θα επιστρέφεται στο Νοσοκομείο με το εξιτήριο του ασθενούς.

 Τέλος, απαγορεύεται αυστηρά το επισκεπτήριο στα Ιατρικά Τμήματα.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back