Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Urban fest με τις «Μέλισσες ή με τους λύκους»

Εικόνα του άρθρου Urban fest με τις «Μέλισσες ή με τους λύκους»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 18/09/2020, 16:23
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου, η «Αλιμούρα» (Αραβαντινού 6) διοργανώνει το Urban Fest.

Το Σάββατο 18 του μήνα στις 18.00, θα γίνει η βιβλιοπαρουσίαση «Με τις μέλισσες ή τους λύκους, αγόρευση στη δίκη της ΧΑ», με τον Θανάση Καμπαγιάννη, συγγραφέα και πολιτική αγωγή στη δίκη.

Θα ακολουθήσει κοκτέιλ μπαρ.

Την Κυριακή στις 18.00, άλλη μια βιβλιοπαρουσίαση: «Μουργκάνα», με τη συγγραφέα Τζένη Σιούτη, τον Παναγιώτη Μίτση και μουσική συνοδεία από τον Γιάννη Χαλδούπη.

 «Η επαναλειτουργία του Ελεύθερου Κοινωνικού Χώρου Αλιμούρα και η επαναδραστηριοποίηση των διαδικασιών που λαμβάνουν χώρα εντός αυτού είναι η αυτονόητη απάντηση μας» σε μια σειρά γεγονότα, όπως οι επεμβάσεις σε καταλήψεις κ.λπ., αναφέρουν οι διοργανωτές.

«Επιστέγασμα αυτής της πολιτικής απόφασης, είναι η επιλογή μας να πραγματοποιήσουμε και φέτος το Urban Fest, το δεύτερο κατά σειρά, ούτως ώστε να βρεθούμε, να κουβεντιάσουμε και προσφέρουμε τον χώρο για πολιτική ζύμωση εκ του σύνεγγυς και όχι μέσα από μέσα κοινωνικής δικτύωσης και απονεκρωμένες ψηφιακές διαδικασίες. Με σεβασμό πάντα στην υγεία των συνανθρώπων μας και με μέτρα ασφαλείας» συμπληρώνουν.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back