«Τώρα ψηφίζουμε για τη ζωή μας»

Εικόνα του άρθρου «Τώρα ψηφίζουμε για τη ζωή μας»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 13/06/2019, 17:37

Την πρώτη τους «γνωριμία» ως μέλη ψηφοδελτίου, με το κοινό των Ιωαννίνων, έκαναν οι υποψήφιοι-ες του ΣΥΡΙΖΑ, μια μέρα μετά την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων.

«Ο αγώνας που έχουμε μπροστά μας είναι ένας δύσκολος αγώνας, όμως πιστεύουμε ότι θα τον κερδίσουμε. Την επομένη των Εθνικών εκλογών είτε θα έχουμε προοδευτική και δημοκρατική Κυβέρνηση, με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική συμμαχία είτε θα έχουμε κυβέρνηση της ΝΔ και άλλων συνοδοιπόρων της από τη δεξιά και την ακροδεξιά» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων, απευθύνοντας «δημοκρατικό προσκλητήριο σε όλους τους πολίτες του νομού  Ιωαννίνων. Είμαστε έτοιμοι να συμπορευτούμε με όλους εκείνους μας που αναγνωρίζουν την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ τα τέσσερα τελευταία χρόνια, να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πατρίδας μας και όλων των Ελλήνων».¨

Τέλος, συμπληρώνει ότι «τώρα ψηφίζουμε για τη ζωή μας. Τώρα είναι η ώρα του αγώνα, μέχρι την Κυριακή των εκλογών, στοχεύοντας σε ένα μόνο αποτέλεσμα: Τη νίκη των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων».

Το εκλογικό κέντρο του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι στην οδό Ναπ. Ζέρβα 7, εκεί που στεγάστηκε το εκλογικό κέντρο του «Κοινού των Ηπειρωτών. Μαζί με τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Πουλίτσα 1, θα είναι ανοιχτά καθημερινά.

Υπενθυμίζεται ότι το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία είναι το εξής:

Αναγνώστου - Κουμπλομάτη Φανή

Καραγιάννης Ιωάννης

Μαντάς Χρήστος

Νάσση Όλγα

Σπέγγος Αριστείδης - Δημήτριος (Άρης)

Στέφος Ιωάννης

Τζούφη Μερόπη

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back