ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τι απασχόλησε την αστυνομία το τελευταίο 24ωρο

Εικόνα του άρθρου Τι απασχόλησε την αστυνομία το τελευταίο 24ωρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/03/2017, 19:24
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Συνελήφθησαν, το πρωί της Πέμπτης στα διόδια Ακτίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας σε συνεργασία με αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 46, 25, 30 και 22 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της διακεκριμένης περίπτωσης κλοπής.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου εντόπισαν και έλεγξαν ένα αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις συλληφθέντες, βρίσκοντας κοσμήματα και χρήματα. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα οι τέσσερις δράστες είχαν κλέψει νωρίτερα τα χρήματα και τα κοσμήματα από μια 71χρονη στην Πρέβεζα.

Σύλληψη για κλοπή πορτοφολιού   

Χτες το μεσημέρι συνελήφθη στα Γιάννενα μία 60χρονη, κατηγορούμενη για κλοπή.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, χθες το μεσημέρι στα Ιωάννινα, η 60χρονη γυναίκα προσέγγισε έναν 70χρονο και με τη… διαβόητη πλέον «μέθοδο της απασχόλησης» του αφαίρεσε το πορτοφόλι.

 

Εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στα Γιάννενα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας γιατί δεν είχε νόμιμα έγγραφα, αλλά και γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καστοριάς, ποινής φυλάκισης ενός έτους και χρηματικής ποινής 1.500, για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back