Oikonomou pisoi
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

«Της νοσταλγίας και του κεφιού συναπαντήματα»

Εικόνα του άρθρου «Της νοσταλγίας και του κεφιού συναπαντήματα»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 08/04/2022, 13:07
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Mια μουσική βραδιά με τίτλο «Της νοσταλγίας και του κεφιού συναπαντήματα» διοργανώνουν οι σπουδαστές του Τμήματος Σύγχρονου Τραγουδιού του Δημοτικού Ωδείου Ιωαννίνων την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 20:30, στον πολιτιστικό πολυχώρο «Δημήτρης Χατζής», με ελεύθερη είσοδο.

Τη βραδιά διοργανώνει, συγκεκριμένα, η τάξη της Ειρήνης Δόβα, η οποία επιμελείται και παρουσιάζει την εκδήλωση. Τραγουδούν η Δωρίτσα Γουντζά, η Ηλέκτρα Κρανά και ο Νίκος Παπανικολάου. Στο πιάνο η Γεωργία Αναστάση.

«Έτσι ξαφνικά... βρεθήκαμε μπροστά σε μια νέα εποχή. Η οικονομική ανέχεια, η πανδημία,ο πόλεμος μας έφεραν σε αυτό το σημείο; Κλείσαμε τα σπίτια μας και τις ψυχές μας.

Το τέλος μιας εποχής που χάθηκε ανεπιστρεπτί ή οι συγκυρίες που δεν βοηθάνε να βρούμε τις ρίζες της ανθρώπινης ύπαρξης μας που βρίσκονται σε ύπνο βαθύ;

Με μια νοσταλγική αίσθηση στο χθες, είμαστε έτοιμοι και με γεμάτη καρδιά να υποδεχθούμε το νέο που μας κλείνει το μάτι! Χωρίς φόβο αλλά με ανυπομονησία για τα μαθήματα που θα μας δώσει η ζωή για άλλη μια φορά!» αναφέρεται στο σχετικό σημείωμα-πρόσκληση.

Από την Οδό Ονείρων μέχρι τον Σταυρό του Νότου και από τον Πλέσσα ως τον  Κραουνάκη. Θα ακουστούν αποσπάσματα κειμένων και ποιήματα των Νίκο Χουλιάρα, Γιάννη Ξανθούλη, Ιωάννη Στέφου.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back