ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Την Τετάρτη η κηδεία του Δημήτρη Γιωτίτσα

Εικόνα του άρθρου Την Τετάρτη η κηδεία του Δημήτρη Γιωτίτσα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 03/10/2017, 16:59
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Στην Αγία Μαρίνα θα τελεστεί η εξόδιος ακολουθία για τον Δημήτρη Γιωτίτσα, την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου. Τα συλλυπητήρια μηνύματα είναι πολλά για τον πρώην δημοτικό σύμβουλο, αντιδήμαρχο και πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου. Το δημοτικό συμβούλιο σε ψήφισμά του αναφέρει: «Υπηρέτησε τον Δήμο και την Αυτοδιοίκηση με ανιδιοτέλεια, με συνέπεια και με υπευθυνότητα, την επιστήμη του με ήθος και υψηλή κατάρτιση και την κοινωνία με ευαισθησία και αυταπάρνηση». Εκτός από τα συλλυπητήρια στην οικογένειά του, αποφάσισε να διαθέσει ποσό για την ενίσχυση των κοινωνικών και προνοιακών δομών του Δήμου και να  δοθεί το όνομά του σε οδό της πόλης. Το ύστατο χαίρε θα απευθύνει ο δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας. 

Επίσης, συλλυπητήρια έχουν αποστείλει η Ενότητα Πολιτών, καθώς η Λαϊκή Συσπείρωση. η Ενότητα Πολιτών-Νέα Γιάννενα τονίζει:  "Υπήρξε ενεργό μέλος της «Ενότητας Πολιτών - Νέα Γιάννενα» προσφέροντας πάντα με ήθος και υπηρετώντας με συνέπεια την αυτοδιοίκηση από όποια θέση ευθύνης κατείχε". Επίσης τα συλλυπητήριά του εκφράζει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης Νίκος Γκόντας και η παράταξή του. Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η Αριστερή Παρέμβαση στα Γιάννενα.

Η Ζωσιμαία Βιβλιοθήκη επίσης, εκφράζει «τη βαθύτατη θλίψη και οδύνη τους για την απώλεια του διακεκριμένου επιστήμονος που με το ήθος, την ευγένεια και την άριστη επιστημονική του κατάρτιση, προσέφερε άοκνα και επί σειρά ετών της  υπηρεσίες του στη Ζωσιμαία».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back