πλαισιο πισω tc1
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τελευταία μέρα συμμετοχών στο 3ο Acheron MTB & MTRUN

Εικόνα του άρθρου Τελευταία μέρα συμμετοχών στο 3ο Acheron MTB & MTRUN
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 10/08/2017, 13:10
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κορυφαία ονόματα του αθλητισμού θα λάβουν μέρος στο 3ο Acheron MTB & MTRUN το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Αυγούστου στο Πολυστάφυλο Δήμου Ζηρού Πρέβεζας. Περίπου 300 αθλητές και αθλήτριες έχουν επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους, ενώ το όριο των συμμετοχών που έχει τεθεί από την οργανωτική επιτροπή για τη διατήρηση του επιπέδου ασφαλείας των αθλητών, της προστασίας των μονοπατιών, καθώς και του επιπέδου των παροχών, είναι οι 400.   

Σήμερα 10 Αυγούστου είναι η τελευταία ημέρα εγγραφών. Για τον λόγο αυτό όσοι δεν έχουν προλάβει να δηλώσουν τη συμμετοχή στους αγώνες του 3ου ACHERON MTB & MTRUN, καλούνται να το κάνουν άμεσα, είτε στέλνοντας mail στο: polistafilomtb@yahoo.gr είτε συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που βρίσκεται στη σελίδα της εκδήλωσης, στο FB,  3rd Acheron (Polistafilo) MTB & MTRUΝ,

Σημειώνεται ότι οι αγώνες ορεινής ποδηλασίας και ορεινού τρεξίματος θα διεξαχθούν σε μία καταπληκτική χωμάτινη διαδρομή (μονοπάτια) στις υπώρειες περιοχές του Σουλίου,  διασχίζοντας πανέμορφα δάση, ραχούλες, ρυάκια, αλλά και τον μυθικό ποταμό Αχέροντα. Οι αποστάσεις των διαδρομών είναι 15 χλμ για το τρέξιμο, 32 για την ποδηλασία, ενώ θα υπάρχει και διαδρομή 4 χλμ. για παιδιά και αθλούμενους φυσιολάτρες.

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 9 π.μ. (ορεινή ποδηλασία) και 9.30 π.μ. (ορεινό τρέξιμο).

Η εκδήλωση διοργανώνεται από τον Εκπολιτιστικό – Μορφωτικό Σύλλογο Πολυσταφυλιτών «Το Πολυστάφυλο» σε συνεργασία με την Αδελφότητα Πολυσταφυλιτών «Η Αγία Τριάδα» και την στήριξη του Δήμου Ζηρού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις σχετικά με τη συμμετοχή στο 3o ACHERON MTB & MTRUN οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον συντονιστή των αγώνων κ. Κώστα Καρζή στο τηλ. 6977 356003. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
δεη πισω Μαννι πισω dodoni back