Oikonomou pisoi Solarhub πίσω
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Τα Υπόγεια Ρεύματα πάνε πάντα κόντρα

Εικόνα του άρθρου Τα Υπόγεια Ρεύματα πάνε πάντα κόντρα
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Γιώργος Τσαντίκος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 29/04/2017, 15:11
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ - ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ

Τα Υπόγεια Ρεύματα, μια από τις σημαντικότερες και πιο επιδραστικές ελληνικές μπάντες με θητεία δύο δεκαετιών και βάλε, έρχονται την ερχόμενη Παρασκευή 5 Μαΐου στα Γιάννενα για μια εμφάνιση στο Bord d’ au. Μαζί τους, θα παίξουν οι «εγχώριοι» Αυτόπτες Μάρτυρες (εισιτήρια 8 ευρώ γενική είσοδος).

Τα Υπόγεια Ρεύματα σε όλες τις συνθέσεις τους και τις καμπές τους, είχαν από μια ή περισσότερες μουσικές καταθέσεις, πράγματα που τους κράτησαν ενεργούς μέχρι σήμερα. Μετά από δύο χρόνια, ολοκλήρωσαν μια επετειακή έκδοση για τα 20 χρόνια τους, δύο συλλεκτικά βινύλια υπό τον τίτλο «20.14» όπου επεξεργάστηκαν 20 παλαιότερα κομμάτια τους με νέο ήχο που αντιστοιχεί στην σημερινή τους οπτική και 14 καινούργια, τιμώντας έτσι τους 14 μουσικούς που έχουν περάσει από όλες τις μορφές των Ρευμάτων αυτά τα 20 χρόνια.

Δεν σταματούν όμως εδώ, καθώς συνεχίζουν τις συναυλίες, με νέα κομμάτια, μουσική για ντοκιμαντέρ και live ηχογράφηση βινυλίου.

Μαζί τους, οι Αυτόπτες Μάρτυρες, μια μπάντα από τα Γιάννενα που ήδη κάνει τις πρώτες της βόλτες στα συναυλιακά πράγματα.

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back