ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Τα Χριστούγεννα… επιστρέφουν στο ιστορικό κέντρο

Εικόνα του άρθρου Τα Χριστούγεννα… επιστρέφουν στο ιστορικό κέντρο
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/11/2018, 20:53
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

Πέρσι, κατά την περίοδο των εορτών, ο νεοσύστατος τότε Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου «Τα Παλιά Γιάννινα» διοργάνωσε μια ιδιαίτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή στην οδό Ανεξαρτησίας και στα γύρω στενάκια, η οποία ζωντάνεψε το παραμελημένο ιστορικό κέντρο. Ένα εγχείρημα που αγκαλιάστηκε από τον κόσμο και που έδωσε μια διαφορετική νότα στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις της πόλης.

Έναν χρόνο μετά, ο Σύλλογος Ιστορικού Κέντρου έχει στο πλευρό του τον Δήμο Ιωαννιτών και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ιωαννιτών, οι οποίοι θα συνδράμουν σε διάφορα επίπεδα για τη διοργάνωση της γιορτής.

Η φετινή γιορτή για μικρούς και μεγάλους, που ανεβαίνει… σκαλί, έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 4 το απόγευμα. Σε αυτήν θα συμμετάσχουν μεταξύ άλλων οι δομές πολιτισμού του Πνευματικού Κέντρου, όπως η Φιλαρμονική, το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών και το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιού «Ρόδα». Η μέρα θα κλείσει με μια συναυλία του Δημήτρη Υφαντή, ο οποίος συνεργάζεται με το Πνευματικό Κέντρο.


* Φωτογραφία του Θύμιου Μάντζιου από την περσινή γιορτή

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back