ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Τ. Καλογιάννη: Με «βαθιά εκτίμηση για τρεις συναδέλφους»

Εικόνα του άρθρου Τ. Καλογιάννη: Με «βαθιά εκτίμηση για τρεις συναδέλφους»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Βαρβάρα Αγγέλη
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/12/2023, 17:02
ΓΙΑΝΝΕΝΑ

Έναν ιδιαίτερο απολογισμό κάνει η επικεφαλής της παράταξης «Ιωάννινα_2023» Τατιάνα Καλογιάννη με αφορμή το τέλος της θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, με την παρούσα σύνθεση.

Η κα Καλογιάννη θέτει καταρχάς επί τάπητος το στοίχημα για το επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, που αναλαμβάνει καθήκοντα από 1η Ιανουαρίου «Το δημοτικό συμβούλιο θα κληθεί να λάβει αποφάσεις κρίσιμες για το μέλλον του δήμου, κυρίως δε, σε χρονικό πλαίσιο που δεν αφήνει περιθώρια για λάθη και μελλοντικές επανορθωτικές κινήσεις επ’ αυτών» επισημαίνει.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει στο γεγονός ότι από το νέο Δημοτικό Συμβούλιο θα λείπουν τρεις δημοτικοί σύμβουλοι που εκπροσωπούσαν τις παρατάξεις «Γιάννενα, Πολίτες για την Ανατροπή» και «Αριστερή παρέμβαση στα Γιάννενα»: ο Λάζαρος Νάτσης, ο Χρήστος Πατσούρας και ο Βλάσης Παπαχρήστος.

«Με τους συναδέλφους αυτούς δεν είχα προγενέστερη σχέση και δεν προερχόμαστε από συγγενείς ιδεολογικούς ή καλύτερα κομματικούς χώρους. Όμως, οφείλω να καταθέσω σήμερα τη βαθιά εκτίμησή μου προς το πρόσωπό τους για τη συμπεριφορά και την επίδοσή τους στις διαδικασίες του δημοτικού συμβουλίου. Ήταν διαρκώς και ουσιαστικά παρόντες στις συνεδριάσεις, κατέθεταν τις απόψεις τους με λεπτομέρεια, σαφήνεια και τεκμηρίωση με μοναδικό γνώμονα και κριτήριο τη συνεισφορά τους στη διαμόρφωση απόψεων κοινωνικά ωφέλιμων και αποδεκτών για το κοινό καλό. Έτσι παρόλες τις συχνές διαφορετικές μας προσεγγίσεις, η γειτονία των εδράνων μας, συνοδεύτηκε αρκετές φορές και από σύγκλιση των απόψεών μας. Η απουσία τους κατά τη δική μου γνώμη θα είναι δυσαναπλήρωτη» σημειώνει σε ανακοίνωσή της.

Κατά τα άλλα εύχεται τα μέλη του νέου δημοτικού συμβουλίου να αντιμετωπίσουν τα διάφορα κοινά θέματα και τα πολλά προβλήματα του Δήμου με υπευθυνότητα και επιμέλεια. Παράλληλα, ευχαριστεί τέσσερις ανθρώπους της παράταξής της που συμμετείχαν στις διαδικασίες των οργάνων του Δήμου και οι οποίοι δεν θα συμμετέχουν στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο: τον Σπύρο Γκίζα, τον Βασίλη Αργύρη, τον Στάθη Σιούτη και τον Φίλιππο Ευαγγέλου.

ΣΧΟΛΙΑ
Ελένη
Δεν είναι συνηθισμένη κίνηση να εκφράζει κανείς την εκτίμηση του,και μάλιστα δημοσίως, σε ιδεολογικούς , πολιτικούς αντιπάλους .Για το λόγο αυτό η ενέργεια αυτή της κ. Καλογιάννη αποτελεί έκπληξη ευχάριστη, άξια μίμησης. Σημ. Δεν μπορώ να βάλω εγκλιτικους τόνους.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back