ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023

ΣΥΡΙΖΑ: Στις 15 Μαΐου στα Γιάννενα ο Αλ. Τσίπρας

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ: Στις 15 Μαΐου στα Γιάννενα ο Αλ. Τσίπρας
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09/05/2023, 10:58
ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ 2023 - ΕΚΛΟΓΕΣ

Στις 15 Μαΐου θα κάνει την κεντρική προεκλογική του συγκέντρωση στα Γιάννενα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Η εκδήλωση θα γίνει στην πλατεία Μαβίλη

Στο μεταξύ, το νοσοκομείο «Χατζηκώστα» επισκέφθηκε κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με τους υποψήφιους βουλευτές Τριαντάφυλλο Αλμπάνη, Χρήστο Γρίβα, Θανάση Οικονόμου, Λίλα Σουλελέ και Γιάννη Στέφο, τον συντονιστή της ΟΜ Υγείας Λάμπρο Παπανδρέου και το μέλος της Ν.Ε. - Υπ. Θεματικής Υγείας Δημήτρη Τζιάλλα.

Εκεί, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συνομίλησαν με εργαζόμενους-ες και παρουσίασαν τις προτάσεις του κόμματος για την Υγεία. Μεταξύ άλλων αυτές προβλέπουν αποκατάσταση του δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ, με ακύρωση των νόμων της ΝΔ για τις εργασιακές σχέσεις των γιατρών και την ιδιωτικοποίηση του συστήματος, μηχανισμό αυτόματης και μόνιμης κάλυψης των κενών λόγω συνταξιοδότησης στο ΕΣΥ, μονιμοποίηση των συμβασιούχων, 15.000 στοχευμένες προσλήψεις σε βάθος 4ετίας, εισαγωγικό μισθό 2.000€ καθαρά στους γιατρούς, βαρεά0-ανθυγιεινά, συγκρότηση 380 ΤΟΜΥ σε όλη τη χώρα, ενίσχυση των προϋπολογισμών του ΕΣΥ και του ΕΟΠΥΥ, με τελικό στόχο τη σύγκλιση με το μέσο ευρωπαϊκό όρο στις δημόσιες δαπάνες υγείας (7,5 % του ΑΕΠ) κ.α.

Επίσης, ο ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει ανοιχτή πολιτική εκδήλωση την Παρασκευή 12 Μαΐου στις 8:00 μ.μ., στην Ελεούσα (στο Κατάστημα «Αριστογεύσεις», Λ. Ελευθερίας 62),  με τη συμμετοχή των υποψηφίων  βουλευτών Ν. Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back