ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

ΣΥΡΙΖΑ: «Αντί για χειροκροτήματα, γκλοπ»

Εικόνα του άρθρου ΣΥΡΙΖΑ: «Αντί για χειροκροτήματα, γκλοπ»
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 01/10/2020, 17:14
ΜΙΚΡΑ & ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ

H OM Νοσοκομείων του ΣΥΡΙΖΑ Ιωαννίνων καταγγέλλει την κυβέρνηση της ΝΔ ότι «αντί να δημιουργήσει ένα δίκτυ προστασίας στην κοινωνία καταστρέφει και απαξιώνει συνεχώς το κοινωνικό κράτος, διευρύνει τις ανισότητες και αναβιώνει συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα», με αφορμή την επίθεση των ΜΑΤ στη συγκέντρωση των υγειονομικών, στην Αθήνα.

«Αντί για χειροκροτήματα, έχουμε γκλοπ» αναφέρει και προσθέτει ότι «η ανεπάρκεια της κυβέρνησης να διαχειριστεί τα, ούτως η άλλως δύσκολα, προβλήματα που γεννάει η πανδημία, δημιουργεί ακόμη πιο επικίνδυνες καταστάσεις. Ο χρόνος που κερδήθηκε με το lock down της πρώτης φάσης σπαταλήθηκε χωρίς αποτέλεσμα».

Αναφέρει επίσης ότι οι διοικήσεις των νοσοκομείων «δυστυχώς στέκουν ανήμπορες να επεξεργαστούν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο διαχείρισης με αποτέλεσμα την κατάρρευση των πρωτοκόλλων στην καθημερινή διαχείριση των περιστατικών όπως συμβαίνει δυστυχώς στα νοσοκομεία της πόλης μας τις τελευταίες ημέρες».

Σημειωτέον ότι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο είναι κλειστές σχεδόν όλες οι διοικητικές υπηρεσίες, λόγω κρουσμάτων. Επίσης, συνδικαλιστικές παρατάξεις αναφέρουν διάφορα ζητήματα και στο «Χατζηκώστα».

Τέλος, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει «τώρα περισσότερο από ποτέ, χρειάζεται περιφερειακή εποπτεία, διαφάνεια και παρακολούθηση της επιδημίας με αυστηρά πρωτόκολλα και επαρκή ενημέρωση των πολιτών και όχι διώξεις, αποκλεισμούς, αυταρχισμό και πειραματισμούς. Οι διοικήσεις των νοσοκομείων θα πρέπει να σταθούν στο ύψος τους».

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Ντοτη3 dodoni back