δεη πισω tc1
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Συνεχίζεται η συνεργασία της Abarth με τη Movistar Yamaha MotoGP

Εικόνα του άρθρου Συνεχίζεται η συνεργασία της Abarth με τη Movistar Yamaha MotoGP
ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ: Κύριος Τύπος
ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 28/03/2017, 22:38
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Την τρίτη χρονιά διανύει η συνεργασία ανάμεσα στην Abarth και τη Movistar Yamaha MotoGP. Για τα επόμενα δύο χρόνια, η Abarth θα είναι Επίσημος Υποστηρικτής και Επίσημος Χορηγός Αυτοκινήτου για την Εργοστασιακή Ομάδα της Yamaha που αγωνίζεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MotoGP.

Η ανανέωση της συνεργασίας ανάμεσα στην Abarth και στην Yamaha στηρίζεται σε κοινές αξίες όπως η αγάπη και το πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, καθώς και η αποφασιστικότητα για την επίτευξη εξαιρετικών αποτελεσμάτων. Το σύμβολο του σκορπιού θα τοποθετείται στο ρύγχος των μοτοσικλετών Yamaha YZR-M1, με αναβάτες τους Valentino Rossi και Maverik Viñales, σε όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος.

 Οι συνεχείς προσπάθειες για βέλτιστες επιδόσεις δεν χαρακτηρίζουν μόνο τους αγώνες, αλλά και τα αυτοκίνητα που έχουν προκύψει από τη συνεργασία των δυο εταιρειών. Παραδείγματα αυτών των προσπαθειών αποτελούν το Abarth 595 Yamaha Factory Racing Edition με αυξημένη ιπποδύναμη από 140 έως 160 ίππους και τον γνωστό ήχο του αγωνιστικού αυτοκινήτου, καθώς και το, ακόμα πιο ισχυρό, Abarth 695 Biposto Yamaha Factory Racing Edition με έναν κινητήρα 190 ίππων, σε ειδικό μπλε και λευκό αμάξωμα.

Αποτέλεσμα της συνεργασίας της Abarth με την Yamaha είναι και το Yamaha XSR 900 Abarth, μια ελαφριά και υψηλών επιδόσεων αγωνιστική μοτοσικλέτα, η πρώτη που προέκυψε από τη συνεργασία των δυο εταιρειών και κατασκευάστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος Faster Son της Yamaha. Διαθέτει το ίδιο σπορ γκρι χρώμα και τις ίδιες κόκκινες λεπτομέρειες με το Abarth 695 XSR Yamaha, τη νέα έκδοση της μάρκας με σήμα τον σκορπιό που διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό (695 hatchback και 695 cabrio μονάδες). 

Η νέα αυτή έκδοση ξεχωρίζει με τις επενδύσεις από ανθροκονήματα, καθώς και τα χρώματα και τις λεπτομέρειες του αμαξώματος σε γνήσιο στυλ Yamaha. Το Abarth 695 XSR Yamaha και η μοτοσικλέτα εξοπλίζονται και με την εξαιρετικά ελαφριά εξάτμιση Akrapovič, ένα στοιχείο που προέρχεται απευθείας από τους αγώνες και τονίζει την προσωπικότητα, τον ήχο και τις επιδόσεις των μοντέλων. Η εμφάνιση του 695 ολοκληρώνεται με το λογότυπο XSR στην πίσω πόρτα.

Οι παραγγελίες του Abarth 695 1.4 T-Jet 165hp XSR Yamaha έχουν ήδη ανοίξει στην Ελληνική αγορά για τους λάτρεις των συλλεκτικών εκδόσεων περιορισμένης παραγωγής. Η τιμή του, η οποία είναι αρκετά ελκυστική για όλα όσα προσφέρει, ανέρχεται σε 25.500€. 

ΣΧΟΛΙΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
Μαννι πισω dodoni back Ντοτη3